Sivu
Sivu

RYHMÄ HAU

PENTUJEN PELASTUSPARTIO VALMIINA JUHLIMAAN!

Vauhdikkaan animaatiosarjan Ryhmä Haun pentupoppoon Rolle, Rekku, Halti, Samppa, Vainu ja muut tutut hahmot seikkailevat juhlatuotteissamme. Kata juhlapöytä Ryhmä Hau -kattaussarjalla ja täydennä teema yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten teemajuhlien järjestämiseen!

RYHMÄ HAU -KATTAUSTARVIKKEET

Ryhmä Hau -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Ryhmä Hau -teemaan. Laadukkailla kattausastioillamme järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

RYHMÄ HAU -JUHLATARVIKKEET

Ryhmä Hau -kutsukorteilla kutsut helposti ystävät juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Ilahduta vieraita juhlissasi ja sujauta pienet yllätykset, kuten Ryhmä Hau -saippuakuplat, kaverilahjapusseihin kotiin viemisiksi.

Ryhmä Hau -teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä esimerkiksi punaisen, sinisen ja keltaisen sävyisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! 

RYHMÄ HAU -ILMAPALLOT

Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila ihanilla Ryhmä Hau -foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan.

Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS