Back to Top

Ryhmä Hau

Pentujen pelastuspartio valmiina juhlimaan!
Vauhdikkaan animaatiosarjan Ryhmä Haun pentupoppoon Rolle, Rekku, Halti, Samppa, Vainu ja muut tutut hahmot seikkailevat Juhlamaailman juhlatuotteissa. Kata juhlapöytä Ryhmä Hau -kattaussarjalla ja täydennä teema yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten teemajuhlien järjestämiseen!
Ryhmä Hau -kattaustarvikkeet
Ryhmä Hau -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Ryhmä Hau -teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Ryhmä Hau -juhlatarvikkeet
Ryhmä Hau -kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Ilahduta vieraita juhlissasi ja sujauta pienet yllätykset kaverilahjapusseihin kotiin viemisiksi.

Ryhmä Hau -teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä esimerkiksi punaisen, sinisen ja keltaisen sävyisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Ryhmä Hau -ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila ihanilla Ryhmä Hau -folio- tai -kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA