Back to Top

Shimmer ja Shine

Shimmer & Shine
Shimmer & Shine -teemajuhlien järjestäminen on helppoa, kun Juhlamaailmasta löydät teemaan sopivia kattaustarvikkeita. Kata juhlapöytä Shimmer & Shine -kattaussarjalla ja täydennä teema yhdistelemällä siihen foliopalloja. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Shimmer & Shine -teemajuhlien järjestämiseen!
Shimmer & Shine -juhlatarvikkeet
Shimmer & Shine -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Shimmer & Shine -teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Shimmer & Shine -teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä esimerkiksi pinkin ja sinisen sävyisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Ilahduta vieraita juhlissasi ja sujauta Shimmer & Shine-saippuakupla kaverilahjapusseihin kotiin viemisiksi.
Shimmer & Shine -ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila ihanilla Shimmer & Shine -foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA