Back to Top

Spiderman

supersankari-juhlat hämis-teemalla
Sarjakuvista ja elokuvista tuttu supersankari Spiderman eli Hämähäkkimies seikkailee myös Juhlamaailman juhlatuotteissa. Järjestä jokaisen Spiderman-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Spiderman-kertakäyttöastiat, pöytäliinat, koristeet, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Spiderman-juhlien järjestämiseen!
Spiderman-kattaustarvikkeet
Spiderman-kattaussarjan pahvilautasilla ja -mukeilla, lautasliinoilla sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Spiderman-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Spiderman-juhlatarvikkeet
Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Spiderman-ilmapallot sekä näyttävät viirinauhat. Ilahduta vieraitasi ja anna heille kaverilahjaksi Spiderman-saippuakuplat.

Spiderman-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä punaisia sekä sinisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Spiderman-ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Spiderman-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA