Back to Top

Spiderman

Spiderman
Sarjakuvista ja elokuvista tuttu supersankari Spiderman eli Hämähäkkimies seikkailee myös Juhlamaailman juhlatuotteissa. Järjestä jokaisen Spiderman-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Spiderman-kertakäyttöastiat, pöytäliinat, koristeet, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Spiderman-juhlien järjestämiseen!
Spiderman-kattaustarvikkeet
Spiderman-kattaussarjan pahvilautasilla ja -mukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Spiderman-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Spiderman-juhlatarvikkeet
Spiderman-kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Spiderman-ilmapallot sekä näyttävät viirinauhat. Ilahduta vieraitasi ja anna heille kaverilahjaksi Spiderman-saippuakuplat.

Spiderman-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä punaisia sekä sinisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Spiderman-kakkukoristeet
Upeat juhlatarjoilut saat loihdittua hetkessä syötävillä Spiderman-kakunkoristeilla. Syötävä sokeripaperista valmistettu Spiderman-aiheinen kakkukuva on helppo asettaa kakun päälle. Kakkukuva kestää taivuttelua eikä se murru, mutta leikkaantuu valmiissa kakussa hyvin. Spiderman-kakkukuvalla koristeltu täytekakku on mahtava yksityiskohta juhlapöytään!

Viimeistele helpolla tavalla myös juhliesi muut leivonnaiset syötävillä Spiderman-aiheisilla koristetarroilla, muffinssikoristeilla ja muffinssivuokasetillä. Syötävät koristetarrat ovat helppo kiinnittää erilaisiin leivoksiin, ja lopputulos on herkullinen! Muffinssikoristeet ovat sokeripaperista valmistettuja leivonnaisten päälle laitettavia syötäviä koristeita.
Spiderman-ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Spiderman-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja
Kumipallon pussikoko
Väri
Tuotteen halkaisija
Lisenssi tai tuotemerkki

17 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
 1. Spider-Man saippuakupla 300 ml
  Spider-Man saippuakupla 300 ml
  34-103-517000
  Alennushinta 2,90 € Normaali hinta 3,90 €
 2. Spider-Man, läpikuultava erikoisilmapallo
  Spider-Man, läpikuultava erikoisilmapallo
  30-41706-01
  Alennushinta 3,40 € Normaali hinta 5,95 €
 3. Spider-Man, läpikuultava erikoisilmapallo
  Spider-Man, läpikuultava erikoisilmapallo
  30-21615-01
  Alennushinta 3,40 € Normaali hinta 5,95 €

17 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA