SPIDERMAN

SUPERSANKARI-JUHLAT HÄMIS-TEEMALLA

Sarjakuvista ja elokuvista tuttu supersankari Spiderman eli Hämähäkkimies seikkailee myös juhlatuotteissamme. Järjestä jokaisen Spiderman-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Spiderman-kertakäyttöastiat, ilmapallot ja foliopallot! Tältä sivulta löydät tuotteet täydellisten Spiderman-juhlien järjestämiseen!

SPIDERMAN-KATTAUSTARVIKKEET

Spiderman-kattaussarjan pahvilautasilla ja -mukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Spiderman-teemaan. Yhdistä kattaukseen myös yksivärisiä laadukkaita kattaustuotteita ja järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

SPIDERMAN-JUHLATARVIKKEET

Spiderman-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä punaisia sekä sinisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin.

SPIDERMAN-ILMAPALLOT

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Spiderman-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS