Sivu
Sivu

STAR WARS

SYNTTÄRIT KAUKAISTEN GALAKSIEN TYYLIIN

Huiman suosion saavuttanut Star Wars -ilmiö tähdittää myös juhlatuotteissa! Darth Vader, Yoda, Luke Skywalker, R2-D2, Stormtrooper, Chewbacca ja prinsessa Leia sekä monet muut tutut Star Wars -hahmot seikkailevat kattaustarvikkeissa ja koristeissamme. Suunnittele jokaisen Star Wars -fanin taatusti unohtumattomat juhlat Tähtien sodan kaukaisten galaksien mystisillä Star Wars -tuotteilla. Meiltä löydät kertakäyttöastiat, koristeet, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta täydellisten Star Wars -juhlien järjestämiseen!

STAR WARS - TÄHTIEN SOTA -JUHLATARVIKKEET

Star Wars -kattaussarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Star Wars -teemaan. Laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. 

 Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Star Wars -ilmapallot ja näyttävät pinjatat. 

STAR WARS - TÄHTIEN SOTA -ILMAPALLOT

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Star Wars -folio- tai -kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. 

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS