Back to Top

Star Wars

Synttärit kaukaisten galaksien tyyliin
Huiman suosion saavuttanut Star Wars -ilmiö tähdittää nyt myös Juhlamaailman juhlatuotteissa! Darth Vader, Yoda, Luke Skywalker, R2-D2, Stormtrooper, Chewbacca ja prinsessa Leia sekä monet muut tutut Star Wars -hahmot seikkailevat kattaustarvikkeissa ja koristeissamme. Suunnittele jokaisen Star Wars -fanin taatusti unohtumattomat juhlat Tähtien sodan kaukaisten galaksien mystisillä Star Wars -tuotteilla. Meiltä Juhlamaailmasta löydät kertakäyttöastiat, pöytäliinat, koristeet, kakkukuvat ja muut syötävät koristeet, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta täydellisten Star Wars -juhlien järjestämiseen!
Star Wars - Tähtien sota -kattaustarvikkeet
Star Wars -kattaussarjan pahvilautasilla ja -mukeilla, lautasliinoilla sekä juomapilleillä katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Star Wars -teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Star Wars - Tähtien sota -juhlatarvikkeet
Star Wars -kutsukorttisetillä kutsut helposti ystäväsi juhlimaan kanssasi. Täytä kutsukortit näppärästi juhlien tiedoilla ja lähetä kortit vieraillesi. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Star Wars -ilmapallot ja näyttävät pinjatat. Yllätä vieraasi ja sujauta kaverilahjapusseihin kaverilahjatarvikkeita, saippuakuplia tai Star Wars -posliinimuki.
Star Wars - Tähtien sota -kakkukoristeet
Upeat juhlatarjoilut saat loihdittua hetkessä syötävillä Star Wars -kakunkoristeilla. Syötävä sokeripaperista valmistettu Star Wars -aiheinen kakkukuva on helppo asettaa kakun päälle. Kakkukuva kestää taivuttelua eikä se murru, mutta leikkaantuu valmiissa kakussa hyvin. Star Wars -kakkukuvalla koristeltu täytekakku on ihana yksityiskohta juhlapöytään! Kruunaa synttärikakku vielä Darth Vader -kakkukynttilällä.

Viimeistele helpolla tavalla myös juhliesi muut tarjottavat syötävillä Star Wars -aiheisilla koristetarroilla, leivonnaiskoriste valomiekoilla, muffinssikoristeilla ja muffinssivuokasetillä. Syötävät koristetarrat ovat helppo kiinnittää erilaisiin leivoksiin, ja lopputulos on herkullinen! Muffinssikoristeet ovat sokeripaperista valmistettuja leivonnaisen päälle laitettavia syötäviä koristeita. Koristeet eivät sisällä atsovärejä ja sopivat myös useimmille allergikoille!
Star Wars - Tähtien sota -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Star Wars -folio- tai -kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA