Back to Top

Teletapit

Tiivi-Taavi, Hipsu, Laa-Laa, Pai!
Lastenohjelmasta tutut Teletapit ilostuttavat myös Juhlamaailman juhlatuotteissa. Kata juhlapöytä Teletapit-kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Teletapit-juhlien järjestämiseen!
Teletapit-juhlatarvikkeet
Teletapit-sarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Teletapit-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä punaisia sekä keltaisia koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Teletapit -ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä Teletapit-foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA