Back to Top

Teletapit

Iloiset Teletapit
Lastenohjelmasta tutut Teletapit ilostuttavat myös Juhlamaailman juhlatuotteissa. Kata juhlapöytä Teletapit-kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Teletapit-juhlien järjestämiseen!
Teletapit-juhlatarvikkeet
Teletapit-sarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Teletapit-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä punaisia sekä keltaisia koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Teletapit -ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä Teletapit-foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja
Väri
Tuotteen halkaisija

7 Tuotetta

/ sivu
Laskeva

7 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA