Back to Top

Trollit

Pörröpääpeikkojen juhlat
Animaatioelokuvassa hurmanneet Trollit seikkailevat myös Juhlamaailman juhlatuotteissa. Järjestä jokaisen Trollit-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Trollit-kertakäyttöastiat, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Trollit-juhlien järjestämiseen!
Trollit-kattaustarvikkeet
Trollit-kattaussarjan pahvilautasilla, mukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Trollit-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Trollit-juhlatarvikkeet
Ilahduta vieraitasi ja anna heille kaverilahjaksi Trollit-saippuakuplat. Trollit-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä pinkkejä sekä sinisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.

Trollit-muffinssivuokiin pyöräytät teemaan sopivat muffinssit ja muffinssivuokasetin koristetikuilla koristelet ne Trollit-teeman mukaisesti. Viimeistele koristeltu täytekakku Trollit-kakkukynttilöillä. Villeillä erivärisillä Trollit-hiuslakoilla muotoilet huikean Trollit-kampauksen synttärisankarille ja juhlijoille!
Trollit-ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Trollit-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA