TURTLES

JUHLI TEINIMUTANTTIKILPIKONNIEN KANSSA!

Sarjakuvista ja elokuvista tutut Turtles - Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat Donatello, Michelangelo, Leonardo ja Rafaello seikkailevat myös juhlatuotteissamme. Järjestä jokaisen Turtles-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Tältä sivulta löydät tuotteet täydellisten Turtles-juhlien järjestämiseen!

TURTLES-JUHLATARVIKKEET

Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä Turtles-foliopallot. Turtles-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin!

Yksivärisillä pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Laadukkailla kattausastioillamme järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

TURTLES-ILMAPALLOT

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Turtles-foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS