Back to Top

Urheilu

Ilmassa on urheilujuhlan tuntua
Järjestä jokaisen jalkapallofanin suosikki teemajuhlat! Kata juhlapöytä jalkapallo-kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten jalkapallo-juhlien järjestämiseen!
Jalkapallo-juhlatarvikkeet
Jalkapallo-sarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla ja pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Sporttisilla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi värikkäät serpentiinit sekä viirinauhat.

Järjestä jalkapallo lastenjuhlien ohjelmanumeroksi hauska sormifutis-turnaus! Yllätä vieraasi myös kivoilla kaverilahjoilla esimerkiksi jalkapallo-avaimenperillä tai -kaverilahjatarvikesetillä.
Jalkapallo-ilmapallot
Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä jalkapalloaiheisilla folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA