Sivu
Sivu

URHEILU

ILMASSA ON URHEILUJUHLAN TUNTUA

Järjestä jokaisen urheilufanin suosikki teemajuhlat! Kata juhlapöytä jalkapallo-kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Muista suosituista urheilulajeista löydät ainakin foliopallot, joihin voit helposti juhlatunnelman luomiseksi yhdistellä yksivärisiä kattaus- ja koristelutuotteita. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten urheilujuhlien järjestämiseen!

JALKAPALLO-JUHLATARVIKKEET

Jalkapallo-sarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Sporttisilla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi värikkäät serpentiinit sekä viirinauhat.

Juhlaherkut saat myös tuunattua jalkapalllo-teemaan. Jalkapallo-kakkukynttilät kruunaavat synttärikakun ja herkulliset kuppikakut valmistuvat jalkapallo-muffinssivuoissa.  

Yllätä vieraasi myös kivoilla kaverilahjoilla esimerkiksi jalkapallo-avaimenperillä tai -kynillä. Juhlien odotettu ohjelmanumero on jalkapallo-pinjata!

JALKAPALLO-ILMAPALLOT

Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila jalkapalloaiheisilla folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS