Back to Top

Vaiana

Tyynenmeren sankaritar -juhlat
Disney-animaatioelokuvasta tuttu Vaiana hurmaa myös Juhlamaailman juhlatuotteissa. Järjestä jokaisen Vaiana-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Vaiana-kertakäyttöastiat, foliopallot sekä paljon muuta! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Vaiana-juhlien järjestämiseen!
Vaiana-juhlatarvikkeet
Vaiana-kattaussarjan pahvilautasilla, muovimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Vaiana-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Vaiana-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.

Viimeistele herkullinen täytekakku Vaiana-kakkukynttilöillä. Ilahduta vieraitasi ja anna heille kaverilahjoiksi Vaiana-saippuakuplat.
Vaiana-foliopallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Vaiana-foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA