Back to Top

Vaiana

Vaiana
Disney-animaatioelokuvasta tuttu Vaiana hurmaa myös Juhlamaailman juhlatuotteissa. Järjestä jokaisen Vaiana-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Vaiana-kertakäyttöastiat, foliopallot sekä paljon muuta! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Vaiana-juhlien järjestämiseen!
Vaiana-juhlatarvikkeet
Vaiana-kattaussarjan pahvilautasilla, muovimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Vaiana-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Vaiana-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.

Viimeistele herkullinen täytekakku Vaiana-kakkukynttilöillä. Ilahduta vieraitasi ja anna heille kaverilahjoiksi Vaiana-saippuakuplat.
Vaiana-foliopallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Vaiana-foliopalloilla! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja
Sesongit- ja kalenterijuhlat

8 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
 1. Vaiana juliste
  Vaiana juliste
  33-88192
  Alennushinta 2,95 € Normaali hinta 4,45 €
 2. Vaiana kynttilät 12 kpl/pkt
  Vaiana kynttilät 12 kpl/pkt
  35-88190
  Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 2,95 €
 3. Vaiana muovimuki 8 kpl/pkt
  Vaiana muovimuki 8 kpl/pkt
  35-87473
  Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 2,45 €
 4. Vaiana suuri lautasliina 20 kpl/pkt
  Vaiana suuri lautasliina 20 kpl/pkt
  35-87474
  Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 2,95 €
 5. Vaiana suuri pahvilautanen 8 kpl/pkt
  Vaiana suuri pahvilautanen 8 kpl/pkt
  35-87472
  Alennushinta 1,00 € Normaali hinta 3,95 €

8 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA