Back to Top

Vauvat ja taaperot

Vauvat ja taaperot
Järjestä unohtumattomat vauvakutsut eli Baby Showerit sekä pienten lasten syntymäpäiväjuhlat ihastuttavilla Juhlamaailman juhlatuotteilla. Meiltä löydät ihanat kertakäyttöastiat, pöytäliinat, koristeet, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta vauva- ja taaperoikäisten teemajuhliin!
Vauvat ja taaperot -juhlatarvikkeet
Baby Shower, Baby Boy sekä Pikku Prinsessa, Ahoy Baby Blue ja Tweet Baby Pink -kattaussarjojen pahvilautasilla ja -mukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät lastenjuhla-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattaus astioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat juhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Baby Shower ja vauvakutsu-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä, esimerkiksi pastellisävyisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Vauvat ja taaperot -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja
Kumipallon pussikoko
Väri
Tuotteen halkaisija

18 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
 1. Baby boy tähdet ja kuu, läpikuultava erikoisilmapallo
  Baby boy tähdet ja kuu, läpikuultava erikoisilmapallo
  30-23597-01
  Alennushinta 3,40 € Normaali hinta 5,95 €
 2. Baby boy, suuri pahvilautanen 8 kpl/pkt
  Baby boy, suuri pahvilautanen 8 kpl/pkt
  35-591491
  Alennushinta 4,20 € Normaali hinta 5,60 €
 3. Baby girl, suuri pahvilautanen 8 kpl/pkt
  Baby girl, suuri pahvilautanen 8 kpl/pkt
  35-591489
  Alennushinta 4,20 € Normaali hinta 5,60 €

18 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA