Back to Top

Vauvat ja taaperot

Vauvat ja taaperot
Järjestä unohtumattomat vauvakutsut eli Baby Showerit sekä pienten lasten syntymäpäiväjuhlat ihastuttavilla Juhlamaailman juhlatuotteilla. Meiltä löydät ihanat kertakäyttöastiat, pöytäliinat, koristeet, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta vauva- ja taaperoikäisten teemajuhliin!
Vauvat ja taaperot -juhlatarvikkeet
Baby Shower, Baby Boy sekä Pikku Prinsessa, Ahoy Baby Blue ja Tweet Baby Pink -kattaussarjojen pahvilautasilla ja -mukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät lastenjuhla-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattaus astioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat juhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Baby Shower ja vauvakutsu-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä, esimerkiksi pastellisävyisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Vauvat ja taaperot -ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA