VAUVAT JA TAAPEROT

JUHLAVINKKEJÄ 1-VUOTIS- JA VAUVAJUHLIIN

Järjestä unohtumattomat vauvakutsut eli Baby Showerit sekä vauvan ensimmäiset 1-vuotissynttärit ihastuttavilla juhlatuotteillamme. Meiltä löydät ihanat kertakäyttöastiat, pöytäliinat, koristeet, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta vauva- ja taaperoikäisten teemajuhliin!

VAUVAT JA TAAPEROT -JUHLATARVIKKEET

Kattaussarjojen pahvilautasilla ja pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät lastenjuhla-teemaan. Laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat juhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Baby Shower ja vauvakutsu-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä, esimerkiksi pastellisävyisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! 

ILMAPALLOJA VAUVOILLE JA TAAPEROILLE

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla folio- tai kumipalloilla! Numerofoliot ovat synttäreiden hittifoliopalloja. Valikoimastamme löytyy erikokoisia ja värisiä numerofoliopalloja joka vuodelle.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

Myös kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla tai heliumilla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS