Sivu
Sivu

VIIDAKKO

LEHVÄN TAKAA KURKKAA LEIJONA, KIRAHVI JA MUUT VIIDAKON KAVERUKSET

Järjestä eläimelliset viidakko-teemajuhlat juhlatuotteillamme. Kata juhlapöytä Koala- tai Viidakon eläimet -kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten viidakkojuhlien järjestämiseen!

VIIDAKKO-JUHLATARVIKKEET

Koala- ja Viidakon eläimet -sarjan kertakäyttöastioilla ja pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat viidakkojuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Viidakko-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! 

Ilahduta vieraitasi ja sujauta party boxeihin herkkujen lisäksi eläimet-saippuakuplia. Erityisesti vieraat yllättyvät, kun päivän sankari on pukeutunut seepra- tai kirahvihaalariin. 

VIIDAKKO-ILMAPALLOT

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila useilla erilaisilla viidakko-aiheisilla eläinfolio- ja kumipalloilla. Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. 

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla. 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS