Back to Top

Viidakkojuhlat

Lehvän takaa kurkkaa leijona, kirahvi ja muut viidakon kaverukset
Järjestä eläimelliset Viidakkojuhlat Juhlamaailman juhlatuotteilla. Kata juhlapöytä Viidakko-kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Viidakkojuhlien järjestämiseen!
Viidakko-juhlatarvikkeet
Viidakon satueläimet -sarjan kertakäyttöastioilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

Viidakkojuhlat-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, viirejä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.

Ilahduta vieraitasi ja sujauta kaverilahjapusseihin esimerkiksi hauskat Shwings Safari Wings -kenkäasusteet. Shwingseillä tuunaat vanhoista kengistäsi aivan uudenlaiset.
Viidakkojuhlat-ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila useilla erilaisilla Viidakko-aiheisilla eläinfolio- ja kumipalloilla. Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA