Back to Top

Yksisarviset

Taianomaiset yksisarvis-juhlat
Ihastuttava Yksisarvinen seikkailee Juhlamaailman juhlatuotteissa. Järjestä jokaisen Yksisarvinen-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Yksisarvinen-kertakäyttöastiat, koristeet, pinjatat, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Yksisarvinen-juhlien järjestämiseen!
Yksisarvinen-kattaustarvikkeet
Yksisarvinen-kattaussarjan pahvilautasilla ja -mukeilla, lautasliinoilla ja juomapilleillä katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Yksisarvinen-teemaan. Juhlamaailman laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat juhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.
Yksisarvinen-juhlatarvikkeet
Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Yksisarvinen-ilmapallot. Ilahduta vieraitasi ja anna heille kaverilahjaksi Yksisarvinen-panta. Hauskaa ohjelmaa juhliin järjestät Yksisarvinen-aasinhäntäpelillä ja pinjatalla.

Yksisarvinen-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä pinkkejä sekä vihreitä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Katso lisää koristeita täältä.
Yksisarvinen-ilmapallot
Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Yksisarvinen-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA