Back to Top

Äitienpäivä

Äitienpäivä
Toukokuun toisena sunnuntaina vietetään perinteisesti äitienpäivää Suomessa sekä useimmissa muissa maissa. Äitienpäivä on juhlapäivä, jolloin muistetaan äitejä äitienpäiväkakulla, kukilla, lahjoilla ja korteilla. Äitienpäivänä muistamme tietysti myös isoäitiä, mummoa, mummia, mammaa, mummua… millä nimellä häntä sitten kutsummekaan.
Äitienpäivälahja ja -koristeet
Juhlamaailmasta löydät kauneimmat koristeet, somimmat somisteet sekä hauskimmat lahjat äitienpäivään. Ilahduta äitiä ihanalla lahjalla sekä koristele juhlatila Juhlamaailman tuotteilla, jotka luovat kunnon juhlatunnelman ja hyvän fiiliksen! Verkkokauppamme valikoima on runsas, monipuolinen sekä kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Toimitamme tilaamasi tuotteet myös ripeästi, vain muutaman työpäivän sisällä.

Yllätä äiti iloisesti vaikka ilmapallon avulla ja hanki lahjaksi Hyvää äitienpäivää -folioilmapallo! Ilmapallot käyvät myös koristeiksi äitienpäiväjuhliin ja kruunaavat äideille täydellisen päivän. Juhlamaailman valikoimasta löydät erikokoisia ja -muotoisia ilmapalloja.
Äitienpäivälounas – kattaus koreaksi
Äitienpäivän juhlintaan kuuluu olennaisesti äitienpäivälounas. Suuretkin juhla-ateriat ovat vaivatonta kattaa Juhlamaailman laadukkailla kertakäyttöastioilla, joilla helpotat myös tiskivuorta. Verkkokaupan valikoimasta löydät kätevästi kaikki sopivat kattaustarvikkeet äitienpäiväksi: lautaset, mukit, aterimet, ottimet, tarjoiluastiat ja tarjoiluvälineet. Piristä äitienpäivä-kattausta myös muovisella pöytäliinalla tai kaitaliinalla sekä kauniilla lautasliinoilla.

Useimpien äitienpäiväperinteisiin kuuluu myös ilahduttaa äitiä leipomalla herkullinen äitienpäiväkakku yllätykseksi. Meiltä Juhlamaailmasta löydät erilaisia leivonta- ja kakkukoristeita, joilla koristelet leivonnaiset herkullisen upeiksi. Verkkokauppamme valikoimissa ovat esimerkiksi elintarvikekynät, leivontamassat ja sokeriglasyyrirakeet sekä syötävät kakkukuvat, leivonta- ja muffinssikoristeet, jotka soveltuvat kaikki erinomaisen hyvin kakkujen, muffinssien, tikkareiden ja monien muiden leivonnaisten koristeluun. Juhlamaailman tuotteilla on tavallisen kotileipurinkin helppo luoda ikimuistoinen äitienpäivä ja näyttäviä juhlaherkkuja kaikille äideille!
mukit

Lahja äidille

Äidille, jolla on jo kaikkea, on vaikea löytää lahjaa. Hauska ja osuva muki on hyödyllinen lahja, jolla on varmasti käyttöä.
Valitse äidille oma muki

äidillekakku

Leivo äidille kakku

Juhlamaailman leivontatuotteilla loihdit ja koristelet äidille upean kakun!
Inspiroidu leivontatuotteistamme

kertakäyttöasiat

Kata kauniisti

Tyylikkäillä kertakäyttöastioilla ja lautasliinoilla saat hienon kattauksen juhlaan eikä kenenkään tarvitse huolehtia tiskeistä.
Tutustu runsaaseen kattausvalikoimaamme

askartele äidille kortti

Askartele äidille kortti

Äidin paras lahja on itse tehty kortti. Juhlamaailman koristevalikoimasta löydät tuotteet monenmoisen kortin valmistamiseen.
Valitse parhaat korttiainekset

Rajaa tuotteita

17 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
 1. Muki Maailman paras Äiti
  Muki Maailman paras Äiti
  35-51001
  Alennushinta 1,95 € Normaali hinta 5,90 €
 2. Olkanauha, Paras Mummi
  Olkanauha, Paras Mummi
  36-23605
  Alennushinta 2,95 € Normaali hinta 7,90 €
 3. Olkanauha, Paras Isoäiti
  Olkanauha, Paras Isoäiti
  36-23604
  Alennushinta 2,95 € Normaali hinta 7,90 €
 4. Olkanauha, Paras Äiti
  Olkanauha, Paras Äiti
  36-23603
  Alennushinta 2,95 € Normaali hinta 7,90 €
 5. Värisarjamuki, MUMMI
  Värisarjamuki, MUMMI
  35-54327
  Alennushinta 2,95 € Normaali hinta 6,90 €
 6. Värisarjamuki, ÄITI
  Värisarjamuki, ÄITI
  35-54301
  Alennushinta 3,90 € Normaali hinta 6,90 €

17 Tuotetta

/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA