Sivu
Sivu

ÄITIENPÄIVÄ

Toukokuun toisena sunnuntaina vietetään perinteisesti äitienpäivää Suomessa sekä useimmissa muissa maissa. Äitienpäivä on juhlapäivä, jolloin muistetaan äitejä äitienpäiväkakulla, kukilla, lahjoilla ja korteilla. Äitienpäivänä muistamme tietysti myös isoäitiä, mummoa, mummia, mammaa, mummua… millä nimellä häntä sitten kutsummekaan.

ÄITIENPÄIVÄLAHJA JA -KORISTEET

Meiltä löydät kauneimmat koristeet, somimmat somisteet sekä hauskimmat lahjat äitienpäivään. Ilahduta äitiä ihanalla lahjalla sekä koristele juhlatila tuotteilla, jotka luovat kunnon juhlatunnelman ja hyvän fiiliksen! Verkkokauppamme valikoima on runsas, monipuolinen sekä kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Toimitamme tilaamasi tuotteet myös ripeästi, vain 1-4 arkipäivän sisällä.

Yllätä äiti iloisesti vaikka ilmapallon avulla ja hanki lahjaksi Hyvää äitienpäivää -folioilmapallo! Ilmapallot käyvät myös koristeiksi äitienpäiväjuhliin ja kruunaavat äideille täydellisen päivän. Juhlamaailman valikoimasta löydät erikokoisia ja -muotoisia ilmapalloja.

ÄITIENPÄIVÄLOUNAS – KATTAUS KOREAKSI

Äitienpäivän juhlintaan kuuluu olennaisesti äitienpäivälounas. Suuretkin juhla-ateriat ovat vaivatonta kattaa laadukkailla kertakäyttöastioilla, joilla helpotat myös tiskivuorta. Verkkokaupan valikoimasta löydät kätevästi kaikki sopivat kattaustarvikkeet äitienpäiväksi: lautaset, mukit, aterimet, ottimet, tarjoiluastiat ja tarjoiluvälineet. Piristä äitienpäivä-kattausta myös muovisella pöytäliinalla tai kaitaliinalla sekä kauniilla lautasliinoilla.

Useimpien äitienpäiväperinteisiin kuuluu myös ilahduttaa äitiä leipomalla herkullinen äitienpäiväkakku yllätykseksi. Meiltä löydät erilaisia leivonta- ja kakkukoristeita, joilla koristelet leivonnaiset herkullisen upeiksi. Verkkokauppamme valikoimissa ovat esimerkiksi elintarvikekynät, leivontamassat sekä leivonta- ja muffinssikoristeet, jotka soveltuvat kaikki erinomaisen hyvin kakkujen, muffinssien ja monien muiden leivonnaisten koristeluun. Juhlamaailman tuotteilla on tavallisen kotileipurinkin helppo luoda ikimuistoinen äitienpäivä ja näyttäviä juhlaherkkuja kaikille äideille!

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS