1. image_1
  Best dad ever foliopallo 9842801
  3,95 €
 2. image_1
  Star Wars You are my father foliopallo 30-35522-01
  4,95 €
 3. image_1
  Maailman paras isä kuutio 3D muotofoliopallo 30-30498-01
  8,95 €
 4. image_1
  Isänpäivä liitutaulu foliopallo 30-23746-01
  3,95 €
 5. image_1
  Super isi foliopallo 13-8800K-FI
  5,95 €
 6. image_1
  Best DAD esiliina muotofoliopallo 30-23955-01
  6,95 €

ISÄNPÄIVÄ

Marraskuun toisena sunnuntaina vietetään perinteisesti isänpäivää Suomessa. Isänpäivä on juhlapäivä, jonka perinteisiin tapoihin kuuluu isän hemmottelu esimerkiksi tuomalla aamupala vuoteeseen, antamalla isänpäivälahja ja -kortti sekä järjestämällä isänpäivälounas. Isänpäivänä muistamme tietysti myös isoisää, pappaa, ukkoa, ukkia, vaaria… millä nimellä häntä sitten kutsummekaan.

ISÄNPÄIVÄLAHJA JA KORISTEET

Meiltä löydät isänpäivärekvisiittaa, miehekkäät koristeet sekä hauskimmat isänpäivälahjat. Ilahduta isää ihanalla lahjalla sekä koristele koti juhlatuotteilla, jotka luovat kunnon juhlatunnelman ja hyvän fiiliksen! Verkkokauppamme valikoima on runsas, monipuolinen sekä kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Isänpäivälahja on helppo tilata netistä. Toimitamme tilaamasi tuotteet myös ripeästi, vain muutaman työpäivän sisällä.

ISÄNPÄIVÄLOUNAS – KATTAUS KOMEAKSI

Isänpäivän juhlintaan kuuluu olennaisesti isänpäivälounas. Suuremmatkin juhla-ateriat on vaivatonta kattaa laadukkailla kertakäyttöastioillamme, joilla helpotat myös tiskivuorta. Meidän valikoimastamme löydätkin kätevästi kaikki tyylikkäät kattaustarvikkeet: lautaset, mukit, aterimet ja ottimet, tarjoiluastiat ja -välineet isänpäivän juhlintaa varten. Piristä isänpäivä-kattausta myös pöytäliinalla ja kauniilla lautasliinoilla.

ISÄNPÄIVÄKAKKU – KORISTEET HELPOSTI NETISTÄ

Useimpien isänpäiväperinteisiin kuuluu myös ilahduttaa isää leipomalla herkullinen isänpäiväkakku yllätykseksi. Meiltä löydät erilaisia leivonta- ja kakkukoristeita, joilla koristelet leivonnaiset herkullisen upeiksi. Loihdit upean isänpäiväkakun Juhlamaailman verkkokaupan valikoimalla. Meiltä saat esimerkiksi elintarvikekynät, leivontamassat, leivonta- ja muffinssikoristeet.

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA VERKKOKAUPASSA MYÖS PALAUTUS