Back to Top

Isänpäivä

Isänpäivä
Marraskuun toisena sunnuntaina vietetään perinteisesti isänpäivää Suomessa. Isänpäivä on juhlapäivä, jonka perinteisiin tapoihin kuuluu isän hemmottelu esimerkiksi tuomalla aamupala vuoteeseen, antamalla isänpäivälahja ja -kortti sekä järjestämällä isänpäivälounas. Isänpäivänä muistamme tietysti myös isoisää, pappaa, ukkoa, ukkia, vaaria… millä nimellä häntä sitten kutsummekaan.
Isänpäivälahja ja koristeet
Juhlamaailmasta löydät isänpäivärekvisiittaa, miehekkäät koristeet sekä hauskimmat isänpäivälahjat. Ilahduta isää ihanalla lahjalla sekä koristele koti Juhlamaailman tuotteilla, jotka luovat kunnon juhlatunnelman ja hyvän fiiliksen! Verkkokauppamme valikoima on runsas, monipuolinen sekä kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Isänpäivälahja on helppo tilata netistä. Toimitamme tilaamasi tuotteet myös ripeästi, vain muutaman työpäivän sisällä.
Isänpäivälounas – Kattaus komeaksi
Isänpäivän juhlintaan kuuluu olennaisesti isänpäivälounas. Suuremmatkin juhla-ateriat on vaivatonta kattaa Juhlamaailman laadukkailla kertakäyttöastioilla, joilla helpotat myös tiskivuorta. Meidän valikoimastamme löydätkin kätevästi kaikki tyylikkäät kattaustarvikkeet: lautaset, mukit, aterimet ja ottimet, tarjoiluastiat ja -välineet isänpäivän juhlintaa varten. Piristä isänpäivä-kattausta myös pöytäliinalla ja kauniilla lautasliinoilla.
Isänpäiväkakku – koristeet helposti netistä
Useimpien isänpäiväperinteisiin kuuluu myös ilahduttaa isää leipomalla herkullinen isänpäiväkakku yllätykseksi. Meiltä Juhlamaailmasta löydät erilaisia leivonta- ja kakkukoristeita, joilla koristelet leivonnaiset herkullisen upeiksi. Loihdit upean isänpäiväkakun Juhlamaailman verkkokaupan valikoimalla. Meiltä saat esimerkiksi elintarvikekynät, leivontamassat, sokeriglasyyrirakeet, syötävät kakkukuvat, leivonta- ja muffinssikoristeet.
mukit

Lahja isälle

Isälle, jolla on jo kaikkea, on vaikea löytää lahjaa. Hauska ja osuva muki on hyödyllinen lahja, jolla on varmasti käyttöä.
Valitse isälle oma muki

isälle kakku

Leivo isälle kakku

Juhlamaailman leivontatuotteilla loihdit ja koristelet isälle upean kakun!
Inspiroidu leivontatuotteistamme

kertakäyttöasiat

Kata kauniisti

Tyylikkäillä kertakäyttöastioilla ja lautasliinoilla saat hienon kattauksen juhlaan eikä kenenkään tarvitse huolehtia tiskeistä.
Tutustu runsaaseen kattausvalikoimaamme

askartele isälle kortti

Askartele isälle kortti

Isän paras lahja on itse tehty kortti. Juhlamaailman koristevalikoimasta löydät tuotteet monenmoisen kortin valmistamiseen.
Valitse parhaat korttiainekset

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA