Back to Top

Kihlajaiset

Kihlajaiset
Kata ja koristele kauniisti kihlajaisiin. Juhlamaailman tuotteilla inspiroidut ja onnistut varmasti! Meiltä saat useita ihania rakkauden täyteisiä foliopalloja juhlistamaan kihlautumista ja ihania kattauksen tuotteita kaunistamaan juhlapöytää. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin!
Ihanat ilmapallo-somisteet
Kruunaa juhlat ja koristele juhlatila tyylikkäillä folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.

Vinkit juhlaviin kihlajaisiin

Kihlajaiset ilmapallot

Ilmapalloilla iloista tunnelmaa kihlajaisiin

Ilmapalloilla on iloa tuova vaikutus ja siksi ne sopivat myös kihlajaisiin. Valitse upeasta valikoimastamme tyylikkäät yksiväriset tai painetutu muotofoliopallot!
Ihastu upeaan ilmapallovalikoimaamme

Kihlajaiset koristeet

Juhlatunnelmaa koristeilla

Autamme juhliasi onnistumaan juhlatunnelman luomisella. Koristele juhlatila ihanilla eri värisillä paperikoristeilla, organzalla ja viiri- ja helminauhoilla.
Valitse koristeet ja yhdistä tyylikkääksi kokonaisuudeksi

Kihlajaiset kattaus

Kruunaa juhlat upealla kattauksella

Valitse juhlapöytään tyylikkäät lautasliinat, tarjoiluastiat ja pöytäliinat. Juhlamaailmasta saat samalla myös kertakäyttöiset, mutta kauniit ja tukevat shampanjalasit.
Tilaa tuotteet upeaan kattaukseen

Kihlajaisett kakkukoristeet

Loihdi upea kakku pöytään

Häikäisevän kakun luominen on helppoa, kun tilaat Juhlamaailmasta leivontamassat, kakkukuvat ja -koristeet. Kauniilla, syötävillä ruusukoristeilla viimeistelet kakun nopeasti.
Tutustu leivontatuotteisiin

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA