Back to Top

Polttarit

Polttarit
Morsian ja sulhanen saavat kokea elämänsä päivän polttareissa! Kaverit keksivät taatusti kaikkea kivaa tekemistä, joista juhlakalu ei pääsekään aivan helpolla. Tarkoitus on tietysti myös luoda ihania ja ikimuistoisia hetkiä, joista saa suun hymyyn vielä vuosienkin päästä. Polttarit kannattaa siis suunnitella huolella, jolloin juhlien teema nousee keskiöön – samoin hauskat rooliasut.

Jotta polttaripäivä olisi mahdollisimman mieleenpainuva ja teema saisi täydellisen toteutuksen, kannattaa kurkata Juhlamaailman asu- ja tarvikevalikoimiin. Meiltä löytyy varmasti kaikkea kivaa, joilla juhlista tehdään morsion ja sulhon näköiset.
Polttari-ideoita etsimässä?
Joskus polttari-idea lähtee asuja ja rekvisiittaa tutkiskelemalla. Miltä kuulostaisi pukea morsian perinteiseen Bride to be -olkanauhaan ja asettaa päähän saman teemainen tiara huntuineen? Tai kiinnittää selkään kauniit siivet, joilla lentää onnellisesti pois vapailta markkinoilta? Tuleva morsian voi sonnustautua myös ankaran poliisin pukuun ja jakaa rangaistuksia niin polttariväelle kuin muullekin kansalle. Sulhaselle sopii puolestaan vaikkapa palomiehen housut tai jämäkän poliisin puku pamppuineen.

Kun juhlitaan tyttöjen iltaa, ihana idea on koristella tila pinkeillä ilmapalloilla. Kattaukseen saa kimallusta VIP Lady -viinilaseilla, joista tarjoillaan kuohuvat. Liikkeelle lähtiessä kaulaan voi ripustaa hauskan shottilasin, josta saa helposti siemailtua kurkunkostuketta riehakkaan illan lomassa. Polttari-ideoita ei tarvitse kauan metsästää, kun Juhlamaailma on asialla! Polttaritarvikkeiden tilaus käy verkkokaupastamme helposti ja nopeasti. Tilaukset toimitetaan 1-4 työpäivässä ja ne on mahdollista noutaa myös myymälöistämme Espoosta, Helsingistä ja Tampereelta tai Juhlapisteistämme ympäri Suomen. Juhlapisteemme löydät täältä.
polttariasut

Polttariasut

Meillä on huikea valikoima naamiaisasuja, jotka tekevät polttareista vielä hauskemmat ja iki-muistettavammat.
Klikkaa hassun hauskoihin naamiaisasuihin

polttarihatut

Hattuja ja päähineitä

Helposti ja edullisesti hauskan polttari-ilmeen koko porukalle saa erilaisilla valikoimamme hatuilla ja päähineillä.
Valitse sopiva hattu tai päähine

polttarifoliot

Foliopalloilla iloista tunnelmaa

Koristele foliopalloilla juhlapaikka tai merkitse niillä piknik-paikka, johon polttariväki löytää helposti paikalle.
Klikkaa foliopallovalikoimaan

polttaripiknik

Helppoon kattaukseen

Polttaripiknikille saat meiltä kaikki kattaustuotteet. Tai valitse kertakäyttöiset asiat juhlapaikalle, niin kenenkään eri tarvitse miettiä tiskejä. Helppoa ja kätevää!
Valitse tuotteet helppoon kattaukseen

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA