Back to Top

Syntymäpäivät

Kaikki iloisiin synttärijuhliin Juhlamaailmasta
Syntymäpäivät ovat vain kerran vuodessa, joten miksipä et panostaisi juhlaan – ja kunnolla! Juhlamaailma tuo tunnelmaa kaikenikäisten synttäreille lapsista aikuisiin. Kekkeripaikka koristellaan numerofoliopalloilla, jotka muistuttavat päivänsankarin iästä tai kirjainfoliopalloilla, joilla jätät mieleenpainuvan viestin. Kuohuva nautiskellaan onnittelutekstillä varustetuista viinilaseista. Suupielistä pyyhitään kakunmurut veikeillä lautasliinoilla.

Vai juhlitaanko teillä pienempiä sankareita? Lapsille on omat, herttaiset rekvisiittansa. Palloissa vilahtavat muun muassa Frozen, Cars ja Super Mario, joilla somistaa suloisesti lasten synttärit. Koristeita löytyy aina vauvasta vaariin, niin ensimmäistä ikävuottaan juhlivalle kuin jo kokeneemmalle konkarillekin! Väriä ja välkettäkin on valittavissa sen mukaan, mistä kukin pitää.
Juhlatarvikkeet helposti ja nopeasti netistä
Juhlamaailma on juhlatarvikkeiden ykköspaikka verkossa. Syntymäpäivä- ja muut koristeet saat netistä helposti ja nopeasti. Tuotteita löytyy niin merkkipäiviin, häihin, lastenjuhliin, teemajuhliin ja mihin tahansa muihin tilaisuuksiin, joissa on vain aihetta juhlaan. Koska valikoima on laaja, kaikki on kätevästi hankittavissa yhdestä ja samasta paikasta. Kun omat ideat eivät riitä, olemme apunasi suunnittelussa ja oikeiden tarvikkeiden valinnassa. Verkkokaupan ansiosta juhlat pistetään pystyyn nopeallakin varoajalla. Toimituksemme kestävät 1-4 työpäivää ja kiireemmällä aikataululla voi tuotteet noutaa paikan päältä myymälöistämme Espoosta ja Helsingissä. Parempaa järjestelyä juhlan onnistumiseksi saa hakea.
SYNTYMÄPÄIVÄT, JOTKA MUISTETAAN
Juhlia kannattaa lähteä järjestämään ajatuksella. Toki ensi sijassa on tärkeää tietää, millaiset juhlat ovat sankarin mieleen. Aina kekkerit eivät vaadi kummoisempia, näyttävät helium-täytetyt ilmapallot ja yhtenäinen kattaus tekevät jo ihmeitä. Jos haluaa panostaa isommin, ei tarvikepula iske kesken kaiken. Lupaamme, että meiltä löytyy kaikkiin makutottumuksiin takuulla jotain. Koristelu siis kuntoon ja ne tärkeimmät ihmiset ympärille – juhlat voivat alkaa. Hyvää syntymäpäivää, toivottaa Juhlamaailma!

Näin synttärijuhlasi onnistuvat!

Synttäri ilmapallot

Ilmapallo kuuluu synttäreihin

Ilmapallolla on iloa tuova vaikutus ja siksi se kuuluukin aina myös synttärijuhliin. Valitse uskomattomasta valikoimastamme mieluisimmat kumi- ja foliopallot.
Ihastu upeaan ilmapallovalikoimaamme

Synttäri koristeet

Juhlatunnelmaa koristeilla

Autamme juhliasi onnistumaan juhlatunnelman luomisella. Koristele juhlatila ihanilla eri värisillä paperikoristeilla, organzalla ja viiri- ja helminauhoilla.
Valitse koristeet ja yhdistä tyylikkääksi kokonaisuudeksi

Synttärit kattaus

Kruunaa juhlat upealla kattauksella

Valitse juhlapöytään tyylikkäät lautasliinat, tarjoiluastiat ja pöytäliinat. Juhlien jälkeen pääset helpolla, kun valitset esimerkiksi värikattauksesta pahvi- tai muovilautaset, -mukit ja aterimet.
Tilaa tuotteet upeaan kattaukseen

lasten teemat

Lasten suosikkiteemajuhlat

Lapsilla on omat usein telkkarista tutut lempihahmonsa. Frozen, Cars, Muumit, Ryhmä Hau ja monet muut suosikkihahmot seikkailevat juhlatarvikkeissamme. Teemajuhlien järjestäminen onkin helppoa, kun saat kaikki Juhlamaailmasta.
Tutustu vaikuttavaan teemavalikoimaan

Synttärit kakkukoristeet

Loihdi upea kakku pöytään

Häikäisevän synttärikakun luominen on helppoa, kun tilaat Juhlamaailmasta leivontamassat, kakkukuvat ja -koristeet.
Tutustu leivontatuotteisiin

Synttärit pinjata

Suosittu pinjata

Valikoimassamme on valittavanasi eri teemaisia pinjatoja. Pienimmille juhlijoille sopii vetopinjata, jota ei tarvitse lyödä rikki. Näyttävä pinjata sopii koristeeksi sellaisenaankin.
Valitse oma pinjatasi

Synttärit kaverilahjat

Pientä kivaa ongintaan ja kaverilahjaksi

Juhlamaailmasta saat kaiken synttärijuhlien järjestämiseen, myös kaverilahjat eri teemoilla lasten synttäreille tai pientä kivaa ongintaan.
Klikkaa kaverilahjoihin!

Synttärit naamiaiset

Hauska naamiaisteema synttäreille

Synttäreistä saa vielä vähän hauskemmat, kun niille keksii naamiaisteeman. Naamiaistuotteistamme voit valita kokonaisen asun tarvikkeineen ja maskeerauksineen tai teemaan sopivan pannan tai silmikon.
Tutustu naamiaisasuihimme

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA