Sivu
Sivu

VAUVAKUTSUT

JUHLISTETAAN TULEVAA ÄITIÄ

Vauvakutsut eli Baby Shower – nuo ihanat ja ikimuistoiset juhlat ovat odottavan äidin hemmotteluhetki ennen uuden tulokkaan syntymää. Toki samalla vietetään hauskaa iltaa ystävien kesken. Vauvakutsuille tunnelmaa tuodaan Juhlamaailman kauniista koristeista ja kattaustarvikkeista, joissa on huomioitu pienet prinsessat ja prinssit. Aina pienokaisen sukupuoli ei kuitenkaan ole vielä selvillä, joten siksi olemme varanneet valikoimiimme myös neutraaleja toteutuksia.

Vauvakutsujen koristeista löytyy jäähelmiä, helmikoristenauhaa, organzaa ja leikkisiä kirjainnauhoja sekä pöytäliinoja ja ihania ilmapalloja. Kutsut ovat todellinen piristys, kun vieraat ovat vastassa kirkasväriset pahvihatut päässään.

Entäpä kattaus? Valitse juhlapöytään vaikka tyylikäs lautanen ja taittele päälle vauvateemainen lautasliina. Kaiken helppoon kattaukseen saat samalla kertaa.

BABY SHOWER TULOSSA – JUHLAMAAILMA ON KUTSUILLA MUKANA

Olemme mukana, kun Baby Shower on ovella. Verkkokauppa ja myymälä tarjoavat monta mukavaa tapaa, joilla yllättää odottava äiti. Ja yllätyshän vauvakutsut usein ovat! Äiti saa näytellä illan pääosaa ja nauttia kauniisti koristellusta tilasta ja herkullisista tarjoiluista. Baby Shower on hyvä toteuttaa tyylillä, hassun hauskalla tavalla tai pelkistetysti - siten, että juhla on odottavan äidin näköinen. Monet ideat lähtevät siitä, millaisia koristeita on tarjolla. Juhlamaailman tuotteilla luodaan koko juhla, jota kaikkien vieraiden kelpaa muistella myöhemminkin.

VAUVAKUTSUT HELPOSTI JA NÄPPÄRÄSTI

Juhlamaailma mahdollistaa juhlien järjestämisen helposti ja nopeasti. Saman katon alta saa kätevästi hankittua kaikki koristeet ja tarvikkeet - niin verkkokaupasta kuin myymälöistämmekin. Toimituksemme ovat nopeat ja luotettavat. Kurkista ihmeessä vauvakutsujen viehättävään maailmaan ja poimi parhaat palat mukaan!

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS