Back to Top

20-luku - Charleston

Iloinen 20-luku
Great Gatsbyn juhlille ei ollut vertaa. Päättymättömissä juhlissa kohtasivat niin miljonäärit, gansterit, elokuvatähdet, bisnesmiehet, diivat, laulajattaret. Kultaa ja kimalletta, shamppanjaa ja vaahtokarkkeja, ilmapalloja, ilotulituksia ja tietenkin illan täydeltä musiikkia ja tanssia. Pukeutuminen oli näissä juhlissa puoli ruokaa. Kun juhlimaan päästiin, niin vain taivas oli rajana illan hauskanpidolle.

Kieltolaki jylläsi ja salakapakat kukoistivat. 20-luku oli jazzin vuosikymmen. Se oli sekoitus valkoista ja mustaa kulttuuria. Jazz vapautti ajattelua ja näkökulmia merkiten vapautta ja uusia mahdollisuuksia.
Pukeudu 20-luvun tyyliin
Charleston sekä iloinen ja vallaton 20-luku kuuluvat saumattomasti yhteen. Lyhyet hapsumekot heiluivat ja kimaltelivat paljettien kanssa, höyhenpäähineet koristivat naisten polkkatukkia, pitkät hansikkaat toivat eleganssia ja höyhenpuuhkat koristivat kepeästi olkapäitä. Meikki oli vahva ja poskea koristi kauneuspilkku. Naiset käyttivät holkkia tupakoidessaan.

Miehet näyttivät erityisen komeilta hattuineen ja taskukelloineen, tyylikkäissä solmioissaan, henkseleissään ja damaskeissaan. Hiukset oli vedetty hiusrasvalla taakse ja viikset olivat ohuet. Paksu sauhuava sikari kuului suupieleen.

Juhlamaailmasta saat kaiken täydelliseen 20-lukun lookkiin. Tutustu runsaaseen valikoimaamme ja ala jo tapailemaan charlestonin askeleita.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA