Back to Top

80- ja 90-luku - Neon

80-luku
Madonna, Michael Jackson, Prince, K.I.S.S., Mötley Crüe, Dingo. Rumpukoneet ja syntetisaattorit. Ritari Ässä, Dallas, Miami Vice, Bill Cosby Show, Alf, Hill Street Blues, Taistelupari, Reinikainen. Beverly Hills kyttä, Star Warsit, Poliisiopistot, Rocky, Hohto ja E.T. Tupeeratut hiukset, takatukka, kajaalit ja pastellisävyt. Pitsisomisteet, pystykaulukset, purjehduskengät, sifonkihuivit ja olkatoppaukset. Ilmankosteuttaja, vohvelirauta, Commodore 64, korvalappustereot, Rubikin kuutio ja Trivial Pursuit. Ihana 80-luku ja sen voi elää aina uudelleen!

Kesäolympialaiset kisattiin Moskovassa ja talviolympialaiset Lake Placidissa. Kiinankaali ja ananas hallitsi 80-luvun salaattipöytää. Kingis-puikkoja saa edelleen jäätelöaltaasta. Vohveliraudat valtasivat kodinkone-markkinat ja vohveleilla herkuteltiin useissa kodissa.
90-luku
Nirvana, Bon Jovi, Metallica, Take That, Spice Girls. Aikakone, Ultra Bra, Nylon Beat, Tiktak, Neon 2. Simpsonit, South Park, Frendit, Metsolat, Speden pelit, Passi ja hammasharja, Kummeli. Pretty Woman, Titanic ja Forrest Gump. Dubstep, graffitit, flanellipaidat, neonvärit, salihousut, lappuhaalarit, nappiverkkarit, vyölaukut, hiusdonitsit ja silkkipusakat. Nokia 1011 ja internet. Suomi voitti MM-kultaa jääkiekossa ysiviis. Kuulostaako tutulta?

Ysäribileiden tarjoiluksi sopivat klassikot: grillimaustetut Hot Rod -perunarenkaat, tortillat, lasagne, katkarapucocktailit ja uuniperuna. Nami Nami -vanukkaat olivat 90-luvun suosittu välipala. Muumi-limulla virkistyttiin lauantaisaunan jälkeen. Hot shotteja tilattiin baaritiskiltä.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA