Back to Top

Antiikin aika ja Rooma

Antiikin aika ja Rooma
Antiikin ajaksi luokitellaan muinaisen Kreikan ja Rooman suuruuden aikaa noin 800 eaa. - 500 jaa. Antiikin Kreikkaa on pidetty eurooppalaisen sivistyksen kehtona. Monet keksinnöt, tyylit ja tavat ovat antiikin kreikkalaisten tai roomalaisten luomia tai heidän kauttaan omaksuttuja länsimaiseen kulttuuriin. Näistä tunnetuimmat varmasti ovat demokratia, olympialaiset, teatteri, arkkitehtuuri ja filosofia.

Urheilulla oli suuri rooli antiikin kulttuurissa, se oli itsestäänselvyys ja hyve kreikkalaisille. Liikkumattomuutta pidettiin sivistyksen puutteena ja lihaksikkaita kehoja ihannoitiin. Urheilulla oli tärkeä rooli myös sotaväen kunnon ylläpitämisessä.

Aikakaudesta meille tuttuja ovat laakeriseppeleet, kreikkalainen mytologia ja sen jumalat, toogat ja orgiat, viiniamforat, Caesar, Antonius ja Kleopatra, orjat ja orjattaret.

Juhlamaailman valikoimasta löydät upeat kreikkalaisen prinsessan asun, toogamekon, toogan ja roomalaisen sotilaan asusteita sekä gladiaattoriasun lapsille. Meiltä saat myös miekat ja kilvet asua täydentämään.

Tutustu valikoimaan ja vietä onnistuneet antiikin aikaiset juhlat!
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA