Back to Top

Merirosvot

Merirosvot
Yarrrrr – nyt on merirosvoja liikkeellä! Juhliin saapuu sen näköistä porukkaa, että sietää olla varuillaan. Kapteeni Koukku kirstuineen ja sapelilla varustettu piraatti ovat paikalla. Korkeuksissa liehuu merirosvolippu ja hirvittävät pääkallopallot kummittelevat ilmassa. Hurjat juhlat voivat alkaa.

Juhlamaailma on paras paikka hankkia merirosvoteemaisiin juhliin tarviketta jos toistakin. Löytyy pukua, naamiota, palloa, laivaa ja valotikkaria. Emme ole unohtaneet aikuistenkaan teemajuhlia. Varttuneempi väki pukee päälleen silmälaput, merirosvoasut ja hupaisat juomakypärät. Irtoparrat ja peruukit viimeistelevät juhlalookin. Myös merirosvokapteenitar löytää oman asunsa, jolla hurmata laivan väki.
Haaveena hurjat merirosvosynttärit
Merirosvosynttärit ovat monen lapsen toive, kun syntymäpäiviä aletaan suunnittelemaan. Varsinkin perheen pikku-miehet innostuvat helposti ryöstöretkellä olevasta kapteenista, jonka käden tilalla on kammottava koukku ja jonka tuorein saalis on aarrearkku täynnä kultaisia kolikoita. Kun mielikuvitus pyörii merirosvojen maailmassa, kannattaa suunnata Juhlamaailman verkkokauppaan.

Teema saadaan toteutettua niin asusteita kuin kattaustakin myöden. Mukit, lautaset, servetit ja kutsukortit saa näppärästi esimerkiksi pakettina myytävästä kattaussetistä. Eikä merirosvosynttäreiden hupailu jää vain asuihin, kattaukseen ja koristeluun - hauskaa tekemistä kekkereihin saa pinjata-aarrearkulla, jonka voi täyttää vaikka karkeilla. Välillä voidaan kisailla Jake ja Neverlands -laivankaatopelissä ja mittelöidä miekkataistelussa. Voittaja lunastaa itselleen pussillisen kultarahoja ja saa nauttia hetken kapteenin valta-asemasta.
Kaikkien merirosvojen verkkokauppa
Juhlamaailma on apuna, kun hipat vaativat onnistunutta toteutusta. Netissä voi asioida milloin tahansa ja tutkiskella tuotteita rauhassa. Tilaaminen käy helposti ja toimitukset tehdään 1-4 arkipäivässä. Tilaus on mahdollista noutaa myös myymälöistämme Espoosta ja Helsingistä.

Musta lippu liehumaan ja merirosvohattu päähän! Juhlan kapteeni voi istua odottamaan vieraitaan, jotka taatusti vaikuttuvat upeasti koristellusta juhlapaikasta. Kun hauskanpito on ohi, mukaan annetaan kaverilahjana esimerkiksi kaukoputki, jolla voi alkaa tähystelemään seuraavia pippaloita.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA