Back to Top

Urheilu

Sporttibileet
Järjestä sporttihenkiset juhlat ja nappaa tältä sivulta vinkit niiden järjestämiseen! Urheilu-teemaisiin juhliin löytää jokainen varmasti oman suosikkilajin, josta toteuttaa teemaan sopivan asun. Paikalla on hyvä olla myös cheerleadit, joille Juhlamaailmasta löytyy täydellinen asukokonaisuus kannatushuiskuineen.
Kannusta Suomi voittoon
Urheiluun kuuluu tietysti oman maan kannustaminen. Meille isänmaa on sydämen asia ja siksi meillä onkin upea valikoima erilaisia Suomi-tuotteita. Tutustu Suomi-kannustustuotteisiin tästä.
Jalkapallo-teema
Järjestä jokaisen jalkapallofanin suosikki-teemajuhlat. Kata juhlapöytä jalkapallo-kattaussarjalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten jalkapallo-juhlien järjestämiseen.

Jalkapallo-sarjan pahvilautasilla, pahvimukeilla ja pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Sporttisilla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi värikkäät serpentiinit sekä viirinauhat. Pyöräytä muffinit jalkapallo-muffinssivuokiin ja koristele jalkapalloon liittyvillä tikuilla. Upean kakun viimeistelet syötävällä jalkapallo-kakkukuvalla ja koristelusetillä.

Järjestä jalkapallo-juhlien ohjelmanumeroksi hauska sormifutis-turnaus. Yllätä vieraasi myös kivoilla kaverilahjoilla esimerkiksi jalkapallo-avaimenperillä tai kaverilahjatarvikesetillä.

Kruunaa juhlat koristelemalla juhlatila vaikuttavilla jalkapallo-folio- ja kumipalloilla. Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlapisteiltä tai myymälästämme. Juhlapisteemme löydät täältä.

Myös jalkapallon MM-kisojen aikaan virittelet vaikuttavan kisakatsomon jalkapallo-juhlatuotteilla.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA