Back to Top

Vauvakutsut

Vauvakutsut juhlistavat tulevaa äitiä
Vauvakutsut eli Baby Shower – nuo ihanat ja ikimuistoiset juhlat ovat odottavan äidin hemmotteluhetki ennen uuden tulokkaan syntymää. Toki samalla vietetään hauskaa iltaa ystävien kesken. Vauvakutsuille tunnelmaa tuodaan Juhlamaailman kauniista koristeista ja kattaustarvikkeista, joissa on huomioitu pienet prinsessat ja prinssit. Aina pienokaisen sukupuoli ei kuitenkaan ole vielä selvillä, joten siksi olemme varanneet valikoimiimme myös neutraaleja toteutuksia.

Vauvakutsujen koristeista löytyy jäähelmiä, helmikoristenauhaa, organzaa ja leikkisiä kirjainnauhoja, sekä pöytäliinoja ja ihania ilmapalloja. Tyttövauvan kunniaksi kodin voi somistaa pinkeillä Baby Girl -ilmapalloilla, jotka täytämme haluttaessa heliumilla. Tulevalle äidille voi ojentaa myös suloisen Welcome Baby -lastenvaunuilmapallon lahjanauhalla varustettuna. Kutsut ovat todellinen piristys, kun vieraat ovat vastassa kirkasväriset pahvihatut päässään.

Entäpä kattaus? Valitse juhlapöytään vaikka tyylikäs, posliinilta näyttävä lautanen ja taittele päälle vauvateemainen lautasliina. Tai nauttikaa kakkua hurmaavalta Baby Boy -pahvilautaselta.
Baby Shower tulossa – Juhlamaailma on kutsuilla mukana
Olemme mukana, kun Baby Shower on ovella. Verkkokauppa ja myymälä tarjoavat monta mukavaa tapaa, joilla yllättää odottava äiti. Ja yllätyshän vauvakutsut usein ovat! Äiti saa näytellä illan pääosaa ja nauttia kauniisti koristellusta tilasta ja herkullisista tarjoiluista. Baby Shower on hyvä toteuttaa tyylillä, hassun hauskalla tavalla tai pelkistetysti - siten, että juhla on odottavan äidin näköinen. Monet ideat lähtevät siitä, millaisia koristeita on tarjolla. Juhlamaailman tuotteilla luodaan koko juhla, jota kaikkien vieraiden kelpaa muistella myöhemminkin.
Vauvakutsut helposti ja näppärästi
Juhlamaailma mahdollistaa juhlien järjestämisen helposti ja nopeasti. Saman katon alta saa kätevästi hankittua kaikki koristeet ja tarvikkeet - niin verkkokaupasta kuin Espoossa ja Helsingissä toimivista myymälöistämmekin. Toimituksemme ovat nopeat ja luotettavat. Kurkista ihmeessä vauvakutsujen viehättävään maailmaan ja poimi parhaat palat mukaan!
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA