Varastossa
Tuotenumero
36-206003
19,95 €

Kasvoväripaletti 6 x 3,5ml

Kasvoväripaletti 6 x 3,5ml

19,95 €
Tuotenumero
36-206003

Valitse toimitustapa:

Valitse määrä : Hinta yhteensä :0,00 €

Kuvaus

Profi-Aqua vesiliukoinen kasvoväripaletti 6 x 3,5 ml.


Ammattikäyttöön tarkoitettujen saksalaisvalmisteisten Profi-Aqua kasvomaalien avulla voit loihtia upeita kasvo- tai bodypainting -maalauksia.
Profi-Aqua -kasvovärit ovat ammattilaisten käyttämiä, mutta myös
aloittelijoille sopivia korkealuokkaisia, vesiliukoisia värejä, jotka soveltuvat erityisesti kasvojen ja vartalon meikkaamiseen.
Profi-Aqua kasvomaalit sisältävät paljon väripigmenttiä, ovat peittäviä ja iholle helposti maalattavia. Väri kuivuu nopeasti, eikä tahri kuivuttuaan. Väriä on helppo levittää hieman kostutetulla meikkisienellä tai siveltimellä. 
Maali on helppo poistaa iholta saippualla ja vedellä.
Kasvomaalit ovat gluteenittomia sekä hajusteettomia, joten ne sopivat myös herkälle iholle. Profi-Aqua kosmetiikkatuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. 

 

Paletin väreinä ovat:
Musta, valkoinen, sininen, punainen, keltainen sekä vihreä.
Pakkaus sisältää myös laadukkaan, kapean siveltimen.


3,5  ml maalia riittää noin 10 kasvomaalaukseen.
Voit myöhemmin lisätä muita Profi-Aqua 3,5 ml kasvomaalinappeja luodaksesi juuri itsellesi soveltuvan paletin!

Profi-Aqua -tuotteilla on voitettu useita bodypaintingin maailmanmestaruuksia sekä muita alan palkintoja - siksi ammattilaiset luottavatkin niihin.

 

Ainesosat: Kalsium karbonaatti, glyseriini, talkki, vesi, glyseryylistearaatti, dekstriini, stearyylialkoholi, Parafiini, fenoksietanoli, natriumbentsoaatti,      

ethylhexylglycerin ja kiille.

Lisätietoja

Lisätietoja
Väri musta
Pakkauskoko 1

Varoitukset

varoitukset-kasvovarit

Varoitus! Tämä tuote on vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä herkälle tai ärtyneelle iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla ja puhtaalla vedellä. Ärsytysoireiden jatkuessa hakeudu lääkäriin. Ei sovellu alle 14 -vuotiaille. Tämä tuote ei ole lelu. Säilytä pakkaus myöhempää käyttöä varten.

Varning! Denna produkt används bara utvärtes. Använd inte på känslig eller irriterad hud. Om produkten hamnar i ögonen, skölj rikligt med rent vatten. Om irriterings symptomen pågår, kontakta läkaren. Lämpar sig inte för barn under 14 år. Denna produkt är inte en leksak. Spara förpackningen för senare användning.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA VERKKOKAUPASSA MYÖS PALAUTUS