Varastossa
Tuotenumero
9911702
4,95 €

Kasvovärituubi valkoinen 28 ml

Kasvovärituubi valkoinen 28 ml

4,95 €
Tuotenumero
9911702

Valitse toimitustapa:

Valitse määrä : Hinta yhteensä :0,00 €

Kuvaus

Valkoinen kasvoväri tuubissa 28 ml

Paksu vesipohjainen voidemainen (creme) kasvoväri tuubissa. Vahva hyvä väri. Peseytyy pois saippualla ja vedellä. Voidaan levittää iholle sienellä tai siveltimellä.

FI Varoitus! Älä käytä silmien ja huulien ympärykseen

SE Varning! Apllicera inte runt ögonen och läpparna

Varoitus! Älä levitä rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Testaa tuotteen sopivuus ennen käyttöä sellaisesta kohdasta, joka ei ole niin herkkä esim kyynärtaipeesta. Älä käytä tuotetta, jos iho reagoi allergisesti tai ärsyyntyy tunnin sisällä levityksestä. Vältä aineen joutumista silmiin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Meikki voidaan poistaa vedellä ja saippualla. Ei saa joutua vaatteisiin tai huonekaluihin.

Varning! Får inte appliceras på skadade eller känsilga hudområden. Innan första användningen, prova produkten på en okänslig del av huden (t.ex. armbågen). Om en allergisk reaktion uppstår inom 1 timme, använd inte produkten. Unvik kontakt med ögonen. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Makeup går att ta bort med vatten och tvål. Unvik kontakt med kläder eller möbler.

Säilyvyys avattuna 6 kk

Lisätietoja

Lisätietoja
Väri valkoisen sävyt
Tulossa jälleen Kysy asiakaspalvelusta
Koko 28 ml
Pakkauskoko 1
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA VERKKOKAUPASSA MYÖS PALAUTUS