Varastossa
Tuotenumero
36-24400
4,95 €

Kasvovärituubi Valkoinen 28ml

Kasvovärituubi Valkoinen 28ml

4,95 €
Tuotenumero
36-24400

Valitse toimitustapa:

Valitse määrä : Hinta yhteensä :0,00 €

Kuvaus

Valkoinen vesiliukoinen kasvoväri

Käyttöohjeet: Sekoita värin kanssa hieman vettä saadaksesi pehmeän kermaisen koostumuksen. Levitä kostealla sienellä tai meikkisiveltimellä. Käytettävä aikuisten valvonnan alaisena.

Varoitus: Älä käytä herkälle tai ärtyneelle iholle. On suositeltavaa tehdä aina lappukoe ennen kasvovärien käyttöä.  Peseytyy helposti pois saippualla ja vedellä. Joissakin tapauksissa värit saattavat jättää väliaikaisen ja harmittoman tahran ihoon joka häviää vuorokauden kuluttua pesusta. Älä pese toistuvasti hieromalla tällaista kohtaa, sillä se voi vahingoittaa ihoa. Ethän levitä kasvoväriä silmien alueelle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla ja puhtaalla vedellä. Ärsytysoireiden jatkuessa hakeudu lääkäriin. Saattaa tahrata kankaita sekä herkkiä materiaaleja. Käytettävä aikuisen valvonnassa. 

Lisätietoja

Lisätietoja
Väri valkoisen sävyt
Pakkauskoko 1

Varoitukset

varoitukset-kasvovarit

Varoitus! Tämä tuote on vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä herkälle tai ärtyneelle iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla ja puhtaalla vedellä. Ärsytysoireiden jatkuessa hakeudu lääkäriin. Ei sovellu alle 14 -vuotiaille. Tämä tuote ei ole lelu. Säilytä pakkaus myöhempää käyttöä varten.

Varning! Denna produkt används bara utvärtes. Använd inte på känslig eller irriterad hud. Om produkten hamnar i ögonen, skölj rikligt med rent vatten. Om irriterings symptomen pågår, kontakta läkaren. Lämpar sig inte för barn under 14 år. Denna produkt är inte en leksak. Spara förpackningen för senare användning.

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA VERKKOKAUPASSA MYÖS PALAUTUS