Back to Top

Kattaus

Kattaus
Kata kauniisti, herkuttele hauskasti. Näin meillä Juhlamaailmassa ajatellaan. Kattaus, tarjoilu ja herkut ovat monipuolinen kombo kaikkea kivaa, joilla rakennetaan onnistunut kokonaisuus. Pöydästä ei puutu väriä, tyyliä tai helppoutta, kun valitset koriisi kattaus- ja tarjoilutuotteet verkkokaupastamme. Meillä on maan laajin valikoima juhlatarvikkeita yhdistettynä edullisiin hintoihin, mikä varmistaa parhaat ratkaisut juhliisi. Muista myös syötävät kakkukuvat ja tarrat. Turvallista, vaivatonta ja mukavaa!
Kattaustarvikkeet lasten ja aikuisten juhliin
Kattaustarvikkeet taipuvat kaikkeen siihen, mitä juhliin vain ikinä keksitkään ideoida. Ja mikäli et keksi, me olemme hyvin mielellämme apunasi. Tarjonnastamme poimit erilaiset herkkupussit, lautaset, mukit ja muut astiat, kakkukuvat, jotka kelpaa pistää poskeensa, shampanjalasit kuohuvan kilistelyyn, tarvikkeet leivontaan, lautasliinat, kynttilät ja monet muut tuotteet.

Kattaustarvikkeet on tehty tyylillä ja tavoilla, jotka ovat perheen pienimpien sekä aikuisten mieleen. Tuotteista voi bongata Disneyn hahmoja, hempeitä värejä, kivoja kuvioita, vaihtelevia värejä ja montaa muuta toteutusta. On myös erilaisia materiaaleja, jotka kestävät riehakkaampienkin juhlien touhussa ja tohinassa. Selaile tarjontaamme ja tee ostoksia helposti ja turvallisesti kaikessa rauhassa silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Mitä laitetaan pöytään? Juhlamaailma juonii kanssasi parhaan toteutuksen. Kaikissa kattaus-, tarjoilu- ja herkutteluasioissa kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Tiedämme, mitä onnistuneet juhlat vaativat ja siksi olemmekin valikoineet kauppaamme tuhansittain tuotteita täyttämään jokaisen asiakkaan tarpeet. Hauskat hipat ovat asia, joka tuo iloa myös meille!

Tuotteiden toimitus onnistuu 1-4 työpäivässä. Voit tehdä tilauksen esimerkiksi Postiin tai Matkahuoltoon, lisäksi kätevät Juhlapisteet ympäri Suomen mahdollistavat tilauksesi noudon ilman toimituskuluja. Meillä on myymälät Helsingin Forumissa, Espoon Koskelossa, Iso Omenassa ja Tapiolassa sekä Tampereen Ratinassa, joten voit noutaa kattaustarvikkeet sekä muut juhlatarvikkeet myös niistä. Onnistuneita ostoksia, toivottaa Juhlamaailman väki!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja
JUHLAMAAILMA