Kumipalloasetelma, KINKERI

Tuotenumero: 26-9910
Tarkistetaan saatavuutta
34,95 €
Hinta sisältää veron. Toimituskulut lasketaan kassalla.
 

Lahjaksi ystävälle tai koristeeksi juhliin!
Tämä koristeeksi suunniteltu suuri heliumtäytteinen valmis kumipalloasetelma sisältää 10 luonnonkumi-ilmapalloa valintasi mukaan sekä asetelmalle koristepallopainon. Pallovärit ovat vapaasti valittavissa pallobaarimme valikoimista. Pallobaarin värikartan näet tämän tuotteen lisäkuvista.

Tämän asetelman kokonaiskorkeus on n. 190 cm. Luonnonkumi-ilmapallojen lentotakuu on 3-5 päivää. Ostamasi pallot ovat aina tuoreita juuri sinua varten täytettyjä. Kumipallot kestokäsitellään pidemmän lentoajan saamiseksi. Ne ovat parhaimmillaan noin 3 päivää täytöstä, minkä jälkeen pallon pinta hieman mattaantuu. Tämän asetelman hintaan kuuluu myös kuljetuspussi, jonka avulla saat helposti pallot kuljetettua myymälästä.

Näin se toimii:
1. Lisää haluamasi asetelma/asetelmat ostoskoriin. Tilaa myös samalla muut tarvitsemasi juhlatarvikkeet.

2. Valitse kassalla sinua lähin Juhlamaailma-myymälä, josta haluat tuotteesi noutaa ja valitse kalenterista noutopäivämäärä. Verkkokaupasta tehdyt tilaukset voi noutaa ILMAN TOIMITUSKULUJA tarvittaessa jo tilausta seuraavana päivänä (pois lukien sunnuntait ja poikkeusaukioloajat).

3. Lisää toivomasi pallovärit tilauksen lisätietoja-kenttään. Mikäli toivomaasi väriä ei olekaan saatavilla niin siinä tapauksessa olemme sinuun erikseen yhteydessä.
4. Nouda valmis asetelma ilman pitkää jonotusta myymälästä.

 

Mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää, asiakaspalvelumme palvelee sinua mielellään numerossa 09-550 055 (arkisin klo 9-20 ja lauantaina klo 10-18) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@juhlamaailma.fi

 
 
Tarkistetaan saatavuutta
Toimitamme tilaukset yleensä 1-3 päivässä tilauksesta

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS

Kaikissa verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa ilmainen vaihto ja palautus
Kotimainen yritys joka on perustettu jo vuonna 1991
Voit noutaa verkkokauppatilauksesi aina ilman toimituskuluja