Maksuehdot

Juhlamaailma -verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi turvallisesti ja helposti Klarna-laskulla, pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Rekisteröitynyt Juhlamaailman asiakas voi halutessaan maksaa tilauksensa myös paikan päällä noutaessaan tilausa Juhlamaailma -myymälästä.

Maksu noudettaessa

Noudettaessa tilaus Juhlamaailma-myymälästä rekisteröityneellä asiakkaalla on mahdollista maksaa tilaus käteisellä, pankkikortilla tai Luottokunnan Visa- tai Mastercard-luottokorteilla tai Visa Electronilla. Noutomyynnissä ei ole kyse verkkokaupasta, jolloin sähköisen kaupan käytännesäännöt eivät ole voimassa. (Ei 14 päivän palautusoikeutta).

Maksupalvelutarjoaja

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna lasku

Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 4,90 €.

Osamaksu - Klarna tili

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.
Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.
Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.
Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Laskuihin liittyvissä kysymyksiin saat vastauksia helposti Klarnan asiakaspalvelusta osoitteessa: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/
Muista tutustua huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehtoihin osoitteessa: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/ehdot/

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA VERKKOKAUPASSA MYÖS PALAUTUS