Back to Top

Merenneito glittergeelipakkaus 3 x 13 ml

Varastossa
Tuotenumero
HP02
Valmis glittergeeli, jossa sekaisin suurta ja pientä kimalletta. Merenneidolle sopivat värisävyt kätevästi samassa pakkauksessa. Kimallle hohtaa kauniisti monisävyisenä. Glittergeeli kuivuu nopeasti ja on helppo käyttää. Glittergeelillä saat helposti juhlavaa kimallusta festareille, syntymäpäiville ja muihin juhliin.
7,95 €
Pakkaus sisältää 3 tuubia (3x13ml) valmista glittergeeliä, yhden tuubin sinivihreää, yhden violetinsävyistä ja yhden hopeansävyistä kimallegeeliä. 
Valmiissa glittergeelissä on sekaisin kahden kokoista kuusikulmaista kimalletta. Kimalle heijastaa valoa kauniisti monisävyisenä. Glittergeeli kuivuu nopeasti ja on helppo käyttää. Voit myös taputella geelin päälle haluamasi sävyistä irtoglitteriä erilaisien uniikkien efektien luomiseksi. Poista tuote iholta kasvopyyhkeillä tai kostutetulla vanulapulla – vältä glitterin joutumista viemäriin.
Tuote on vesipohjainen, tuoksuton ja täysin vegaaninen. Ei sisällä parabeeneja.
Paintglown kosmetiikkatuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Niitä ei ole testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan Englannissa.

Varoitus: Älä käytä huulien tai silmien ympärillä. Käytä aikuisen valvonnassa. Ei sovellu alle 3-vuotiaille tukehtumisvaaran vuoksi. Jotkin värit ovivat tahrata. Poista saippualla ja vedellä tai kosteuspyyhkeellä.
Lisätiedot
Sesongit- ja kalenterijuhlat Halloween
Pakkauskoko 1
Tuoteryhmä Glitterit ja helmiäispuuterit
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Merenneito glittergeelipakkaus 3 x 13 ml
  • Keskusvarasto 97 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo 1 kpl
  • Juhlamaailma Forum Ei saatavilla.
  • Juhlamaailma Iso Omena 5 kpl
  • Juhlamaailma Ratina Ei saatavilla.
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama 17 kpl
  • Juhlamaailma Mylly Ei saatavilla.
JUHLAMAAILMA