Back to Top

Lyötävät pinjatat

Pinjataaaa
Pinjata on Latinalaisesta Amerikasta kotoisin oleva paperimassasta tehty värikäs hahmo, joka täytetään pienillä lahjoilla ja sitten lyödään rikki tai vedetään naruista (Puljata) salaluukku auki. Pinjata toimii mainiona ohjelmanumerona ja kohokohtana niin lasten kuin aikuisten juhlissa.

Pinjatassa on pieni täyttöaukko, halkaisijaltaan noin 4 cm, josta pudotetaan pienet lahjat ja yllätykset Pinjatan sisälle. Pinjatan täytteinä toimivat mainiosti kääremakeiset, pienet lelut, konfetit sekä arpa- ja tehtävälipukkeet.

Kun Pinjata on täytetty, se ripustetaan joko ulos puunoksaan tai sisälle mahdollisimman avaralle paikalle suunnilleen pään korkeudelle. Jokainen osallistuja lyö Pinjataa vuorollaan Pinjatan lyöntikepillä, mielellään silmät sidottuina. Pienempien lasten pelaamisen helpottamiseksi voidaan jättää silmät sitomatta tai valita leikkiin Puljata. Pelin ohjaaja, yleensä aikuinen, voi nostaa ja laskea narua toisesta päästä, jolloin Pinjata on lyöntivuorossa olevan lapsen koon mukaan sopivalla korkeudella.

Muiden osallistujien on hyvä olla lyöntihetkellä kauempana, jotta ei tule vahinkoja. Ennen pitkää Pinjata alkaa mennä rikki ja pienet yllätykset alkavat pudota hahmon sisältä. Jokainen saa vuorollaan poimia yllätyksen maasta, tasapuolisuuden vuoksi osallistujille voi kertoa etukäteen kuinka monta yllätyslahjaa kukin saa ottaa.

Pinjata ja Puljata toimivat mainiosti myös juhlakoristeina ja etenkin Puljata säilyy koristeena pitkään vielä juhlien jälkeenkin, koska sitä ei lyödä rikki. Puljata sopii hyvin ohjelmanumeroksi erityisesti pienille lapsille, kun taas Pinjata sopii paremmin vähän vanhemmille, koska sen lyömiseen tarvitaan jo enemmän voimaa.

Valmiiksi täytetty Pinjata on myös erinomainen lahjaidea!

HUOM!
  • Pinjataa lyödään ainoastaan sille tarkoitetulla lyöntikepillä turvallisuuden varmistamiseksi
  • Pinjataa lyödessä muiden osallistujien tulee olla riittävän kaukana
  • Pinjatat ja Puljatat eivät ole palosuojattuja, joten ne on pidettävä kaukana avotulesta
  • Suositellaan käytettäväksi aikuisen valvonnassa
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA