Back to Top

Vetopinjatat

Puljataaaa
Puljata eli vetopinjata on kevennetty versio alkuperäisestä Pinjatasta. Puljatan ideana on salaluukun avaus nauhoista vetämällä. Puljata täytetään ja ripustetaan samalla tavalla kuin Pinjata ja sen jälkeen jokainen osallistuja vetää yksitellen nauhasta silmät sidottuina. Yksi nauhoista avaa salaluukun, josta kaikki yllätyslahjat putoavat osallistujien kerättäväksi. Yleisimmillään Puljatassa on nauhoja 12-24 kpl mallista riippuen.

Pinjata ja Puljata toimivat mainiosti myös juhlakoristeina ja etenkin Puljata säilyy koristeena pitkään vielä juhlien jälkeenkin, koska sitä ei lyödä rikki. Puljata sopii hyvin ohjelmanumeroksi erityisesti pienille lapsille, kun taas Pinjata sopii paremmin vähän vanhemmille, koska sen lyömiseen tarvitaan jo enemmän voimaa.

Valmiiksi täytetty Punjata on myös erinomainen lahjaidea!
Uusi riemastuttava Goodie Gusher
Goodie Gusher on uusi erilainen ohjelmanumero synttäreille ja leikkeihin. Putki täytetään karkeilla tai pienillä tavaroilla. Pelin avaimet työnnetään putken kyljissä oleviin koloihin. Goodie Grusher ripustetaan roikkumaan ja kukin lapsi saa vuorotellen irroittaa yhden avaimen. Pelissä on yksi avain, joka avaa pelin pohjan ja karkit tipahtavat esille. Peliä voidaan pelata uudelleen. Putki avautuu joka kerta eri avaimella.
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa vaihtoehtoja

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'sku')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
JUHLAMAAILMA