Back to Top

TILAA JUHLAMAAILMA-VERKKOKAUPASTA JA NOUDA TURVALLISESTI MYYMÄLÄSTÄ JO SEURAAVANA PÄIVÄNÄ

Nyt voit tehdä nopeita ostoksia verkkokaupan kautta, valita noudon myymälästämme Espoossa (Iso Omena, Sello, Koskelo), Helsingissä (Forum, REDI), Tampereella (Ratina) tai Raisiossa (Mylly) ja noutaa tuotteet jo seuraavana päivänä myymälästämme lyhyellä kontaktilla. Saat tekstiviestin, kun tuotteet ovat valmiita noudettavaksi.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille tärkeää. Henkilökuntamme on töissä vain täysin terveinä. Tulethan sinäkin vain terveenä juhlaostoksille ja huomioit muut asiakkaat säilyttäen turvallisen etäisyyden heihin ja käytät kasvomaskia.

Myymälöissämme on edelleen tehostettu siivousta, mm. maksupäätteet ja kosketuspinnat desinfioidaan säännöllisesti ja huolehdimme tarkasti käsihygieniasta. Käsidesiä on saatavilla myymälän sisäänkäynnissä ja kaikilla kassoilla. Suosittelemme kortti- ja lähimaksua.

Koronaohjeistus
Turvallinen asiointi

KYSY KONTAKTIVAPAATA NOUTOA

Kun olet tilannut ja maksanut ostoksesi verkossa ja valinnut noutopaikaksi Koskelon myymälän, voit sopia ostostesi toimituksesta parkkipaikalle soittamalla Koskelon myymälään 044 336 2999. Voit myös tehdä suoraan Koskelon myymälään noutotilauksen ennakkoon soittamalla asiakaspalveluumme 09 550 055 tai 044 336 2999 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@juhlamaailma.fi. Juhlamestarimme auttavat sinua mielellään!

Noudon Sellon Juhlamaailmasta voit sopia vaikka Viaporin torilla olevalle sisäänkäynnille. Soita ja kysy lisää puh. 044 723 6480.

KIITOS, KUN ASIOIT KOTIMAISESSA PERHEYRITYKSESSÄ

Kiitämme sinua asioimisesta Juhlamaailmassa erilaisissa arjen piristys- ja juhlahankinnoissa. Näin olet osaltasi auttamassa kotimaisen perheyrityksen toiminnan jatkumista. Näinä vaikeina ja hyvin erikoisinakin aikoina kannustamme kuitenkin ihmisiä ottamaan huumoria ja iloa mukaan arkeen mahdollisuuksien mukaan. Hassuttele vaikka peruukeilla tai asuilla, koristele kotia syntymäpäiväsankarin kunniaksi tai mitä ikinä keksitkin. Kutsu odotettuihin synttäreihin vieraat etänä - nykytekniikkamme sallii monia mahdollisuuksia olla toisella lailla läsnä. Aina on syytä juhlaan, vaikka nyt vähän pienemmällä porukalla. Kaikki ilo ja nauru auttaa meitä jaksamaan!

Kiitos, kun olette meidän matkassa mukana. Pidetään huolta itsestämme ja läheisistä!

Terveisin,
Juhlamaailman henkilökunta

JUHLAMAAILMA