Back to Top

Juhlamaailma-myymälät

Asiakaspalvelu: +358 9 550 055
Sähköposti: asiakaspalvelu@juhlamaailma.fi 

Juhlamaailma-myymälät palvelevat sinua Espoon Koskelossa, Iso Omenassa ja Sellossa, Helsingissä Forumissa ja REDIssä, Tampereella Ratinassa sekä Raisiossa Myllyssä osaavalla henkilökunnalla. Myymälästämme löydät kaiken tarpeellisen hauskojen juhlien järjestämiseen, myös täytetyt ilmapallot. Maan laajin valikoima juhlatarvikkeita yhdistettynä edullisiin hintoihin varmistaa parhaat ratkaisut juhliisi.

Tiesithän, että saat kaikki ilmapallot myös täytettyinä? Ennakkotilauksella varmistat kätevästi, että saat pallot juuri oikeaan aikaan juhliisi ilman odottamista. Tilaa ennakkoon puhelimitse tai tule tapaamaan meitä myymälään! TERVETULOA!

JUHLAMAAILMA-MYYMÄLÄ, KAUPPAKESKUS FORUM 1. KRS, HELSINKI

Mannerheimintie 20, 00100 HELSINKI
Myymälä suora: +358 44 055 1030
Sähköposti: asiakaspalvelu.forum@juhlamaailma.fi
Aukioloajat: Ma-pe 10-20, la 10-19, su 12-18.
Poikkeavat aukioloajat

JUHLAMAAILMA-MYYMÄLÄ, KAUPPAKESKUS REDI 2. KRS, HELSINKI

Hermannin rantatie 5, 00580 HELSINKI
Myymälä suora: +358 44 751 4537
Sähköposti: asiakaspalvelu.redi@juhlamaailma.fi
Aukioloajat: Ma-Pe 10-20, la 10-18, su 12-16
Poikkeavat aukioloajat

JUHLAMAAILMA-MYYMÄLÄ, KAUPPAKESKUS ISO OMENA 2. KRS, MATINKYLÄ, ESPOO

Piispansilta 11, 02230 ESPOO
Myymälä suora: +358 44 019 0451
Sähköposti: asiakaspalvelu.iso-omena@juhlamaailma.fi
Aukioloajat: Ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18.
Poikkeavat aukioloajat

JUHLAMAAILMA-MYYMÄLÄ, KAUPPAKESKUS SELLO 2. KRS, LEPPÄVAARA, ESPOO

Leppävaarankatu 3-9, 02600 ESPOO
Myymälä suora: +358 44 723 6480
Sähköposti: asiakaspalvelu.sello@juhlamaailma.fi
Aukioloajat: Ma-pe 10-20, la 10-19, su 12-17.
Poikkeavat aukioloajat

JUHLAMAAILMA-MYYMÄLÄ, KOSKELO, ESPOO

Koskelontie 25 C, 02920 ESPOO
Myymälä suora: +358 44 336 2999
Sähköposti: asiakaspalvelu.koskelo@juhlamaailma.fi
Aukioloajat: Ma-pe 10-18, la 10-15, su suljettu.
Poikkeavat aukioloajat

JUHLAMAAILMA-MYYMÄLÄ, KAUPPAKESKUS RATINA 1. KRS, TAMPERE

Vuolteenkatu 1, 33100 TAMPERE
Myymälä suora: +358 44 729 0330
Sähköposti: asiakaspalvelu.ratina@juhlamaailma.fi
Aukioloajat: Ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-17.
Poikkeavat aukioloajat

JUHLAMAAILMA-MYYMÄLÄ, KAUPPAKESKUS MYLLY 1. KRS, RAISIO

Myllynkatu 1, 21280 RAISIO
Myymälä suora: +358 44 719 9860
Sähköposti: asiakaspalvelu.mylly@juhlamaailma.fi
Aukioloajat: Ma-pe 10-21, la-su 10-19.
Poikkeavat aukioloajat

 

ILOA ESPOOSTA, HELSINGISTÄ, TAMPEREELTA JA RAISIOSTA

Juhlamaailma-myymälät palvelevat sinua Espoon Koskelossa, kauppakeskus Iso Omenassa ja Sellossa, Helsingissä kauppakeskus Forumissa ja REDIssä, Tampereella kauppakeskus Ratinassa sekä Raisiossa kauppakeskus Myllyssä osaavalla henkilökunnalla ja vahvalla konseptilla. Myymälästämme löydät kaiken tarpeellisen hauskojen juhlien järjestämiseen, myös täytetyt ilmapallot. Maan laajin valikoima juhlatarvikkeita yhdistettynä edullisiin hintoihin varmistaa parhaat ratkaisut juhliisi.

ILMAPALLOT JA HELIUM

Valikoimissamme on uskomaton määrä erikokoisia ja -muotoisia ilmapalloja. Kaikkiaan heti saatavana on yli tuhat ilmapallomallia! Kumipalloja, foliopalloja, suuria ja pieniä, käveleviä ja soivia, pyöreitä, tähtiä tai vaikkapa sydämiä. Led-valolla varustetut pallot näkyvät myös pimeässä ja piristävät pimeneviä iltoja tai ovat näyttävä elementti hämärään juhlatilaan. Juhlamaailmassa näet Suomen ensimmäiset Pallobaarit, jossa on näyttävästi esillä kymmeniä erivärisiä kumipalloja. Voit rakentaa oman persoonallisen kokonaisuutesi valitsemalla juuri oikeat ilmapallojen sävyt juhliisi. Juhlamestarimme täyttävät valitsemasi pallot odottaessa tai voit tilata ne myös etukäteen. Voit ostaa ilmapallot meiltä valmiiksi täytettyinä tai järjestää näyttävän ohjelmanumeron täyttämällä ne juhlissasi itse. Juhlamaailmasta löytyy tätä tarkoitusta varten myös Pullobaari, josta saat heliumpullot vuokralle. Hyvällä ohjeistuksella ilmapallojen täyttö heliumilla on helppoa, turvallista ja taatusti hauskaa! Kysy rohkeasti lisää.

KATTAUS, TARJOILU JA HERKUT

Juhlatarvikkeiden riemukas maailma tervehtii myymälään tulijaa iloisilla väreillään. Upeat kokonaisuudet on esiteltyinä eri teemojen tai värien mukaan. Lasten- ja teemajuhlien ohella löydät meiltä kattavan valikoiman tuotteita myös muihin elämäsi merkkihetkiin ja kalenterijuhliin. Erityisjuhlat on ryhmitelty selkeiksi ja kattaviksi tuotekokonaisuuksiksi, jotka kruunaavat niihin soveltuvat ilmapalloratkaisut. Kaikkiaan teemoja on kymmeniä. Juhlamaailmasta, juhlien järjestäjän aarreaitasta, löydät kaiken tarvittavan helpottamaan juhliesi järjestämistä. Kattaustarvikkeet, kertakäyttöastiat, lautasliinat, juhlatilan koristeet, kakkukynttilät ja -koristeet, naamiaistarvikkeet, kaverilahjat, namit, pinjatat, pelit ja leikit – lista on lähes loputon! Oman maahantuontimme ansiosta osa valikoimamme tuotteista on saatavilla vain Juhlamaailmasta. Tuotteemme on valittu maailman johtavien juhlatarvikevalmistajien valikoimasta ja tuoteturvallisuus on meille ykkösasia, siitä emme tingi. Käyttämättömillä ja avaamattomilla tuotteilla on kuittia vastaan 7 päivän vaihto-oikeus toiseen tuotteeseen. (Vaihto-oikeus ei koske ripsiä, piilolinssejä, kosmetiikkaa, kasvomaaleja ja intiimituotteita, kuten stay-up-sukkia, sukkahousuja, body-asuja, eikä täytettyjä ilmapalloja)

JUHLAMESTARIT – JOTTA JUHLASI ONNISTUVAT

Juhlamestarimme, Juhlamaailman osaavat ja palveluhenkiset ammattilaiset ovat myymälässämme juuri sinua varten. He auttavat asiakkaitamme luomaan onnistuneita juhlia ja elämyksiä sekä antavat veloituksetta ideoita ja ohjeita juhlien järjestämiseen. Juhlien suunnittelu alkaa usein jo Juhlamaailmassa, jossa yhdessä Juhlamestareidemme kanssa löydämme asiakkaalle parhaiten sopivan kokonaisuuden. Haluamme varmistaa juuri Sinun näköisesi juhlat, meiltä saat pienellä rahalla paljon vastinetta. Saat apua suurien kantamusten kanssa – haluttaessa Juhlamestarimme pakkaavat täytetyt pallot asiakkaan autoon. Ilahdutat Juhlamestareitamme erityisesti, jos soitat tai teet verkkokauppamme kautta ennakkotilauksen tarvitsemistasi tuotteista – varsinkin jos tarvitset suuria määriä täytettyjä palloja.

Kaikkea ei voi kertoa, osa tunnelmasta on itse koettava! TERVETULOA!

JUHLAMAAILMA