EFEKTIPIILOLINSSIT

EFEKTIPIILOLINSSIT ILMAN VAHVUUKSIA

Efektipiilolinsseillä varmistat, että katseet kääntyvät. Efektipiilolinssit myydään aina pareittain eli saat linssit molempiin silmiin. Valikoimastamme löydät erilaisia efektipiilolinssejä: sävyttäviä tai täysin omaa väriä peittäviä linssejä. Kaikkien piilolinssiemme halkaisija on 14,5 mm ja kaarevuus 8,7 mm. Pakkaus sisältää suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet. Muista tilata samalla kätevästi meiltä myös piilolinssinesteet ja säilytyskotelot. 

Suosittelemme tottumattomille piilolinssien käyttäjille harjoitella piilolinssien laittamista rauhassa etukäteen ja totuttaa silmät piilolinssien käyttöön. Näin varsinaisena juhlapäivänä voi keskittyä itse juhlimiseen, kun piilolinssien laittaminen sujuu helposti eivätkä silmät punoita.

PIKAOHJE EFEKTIPIILOLINSSIEN KÄYTTÖÖN

Pese kädet aina hyvin ennen efektipiilolinssien käsittelyä. Vältä linssien taittamista, koska materiaali on ohutta. Käsittele linssejä sormenpäillä ja vältä koskemista kynsillä tai muilla terävillä esineillä. Laita linssit aina uuteen desinfiointinesteeseen käytön jälkeen ja vaihda neste vähintään kerran viikossa vaikka et käyttäisikään linssejä. Meikkaa vasta asetettuasi linssit silmiisi. Poista linssit ennen kuin peset meikin pois

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS