Back to Top

Efektipiilolinssit

Piilolinssit ilman vahvuuksia
Efektipiilolinsseillä varmistat, että katseet kääntyvät. Piilolinssit myydään aina pareittain eli saat linssit molempiin silmiin. Valikoimastamme löydät erilaisia piilolinssejä: kertakäyttöisiä päivälinssejä tai 3 kuukauden pitkäaikaisia linssejä, kevyesti tai vahvasti sävyttäviä tai täysin omaa väriä peittäviä linssejä. Kaikkien piilolinssiemme halkaisija on 14,0 ja kaarevuus 8,6. Meiltä saat aina suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet piilolinssien mukana. Muista että myös piilolinssinesteet ja säilytyskotelot löydät kätevästi meiltä.

Suosittelemme tottumattomille piilolinssien käyttäjille 3 kuukauden linssejä, jotta piilolinssien laittamista voi harjoitella rauhassa ja totuttaa silmät piilolinssien käyttöön. Näin varsinaisena juhlapäivänä voi keskittyä itse juhlimiseen, kun piilolinssien laittaminen sujuu helposti eivätkä silmät punoita.
Pikaohje piilolinssien käyttöön
Pese kädet aina hyvin ennen piilolinssien käsittelyä. Vältä linssien taittamista, koska materiaali on erittäin ohutta, erityisesti kertakäyttöisissä linsseissä. Käsittele linssejä sormenpäillä ja vältä koskemista kynsillä tai muilla terävillä esineillä. Laita linssit aina uuteen desinfiointinesteeseen käytön jälkeen ja vaihda neste vähintään kerran viikossa vaikka et käyttäisikään linssejä. Meikkaa vasta asetettuasi linssit silmiisi. Poista linssit ennen kuin peset meikin pois.
Rajaa tuotteita
Rajaa vaihtoehtoja
Väri

Näkyvillä 1-30 / 36

Sivu
/ sivu
Laskeva
  1. Piilolinssit Suomenlippu 3 kk
    Piilolinssit Suomenlippu 3 kk
    36-83761-D
    Alennushinta 9,90 € Normaali hinta 12,90 €

Näkyvillä 1-30 / 36

Sivu
/ sivu
Laskeva
JUHLAMAAILMA