Kasvovärinapit, -tuubit, -paletit
Sivu
Sivu

KASVOVÄRIT

ERILAISILLA KASVOVÄREILLÄ NAAMIAISILME KUNTOON

Kasvoväreillä viimeistelet roolisi. Valittavanasi on erilaisia yksittäisiä värinappeja ja -tuubeja, glittergeelejä ja -eyelinereita, useamman värin paletteja ja kasvovärikyniä - myös ammattilaiskäyttöön sopivia. Meikkisienet ja -siveltimet löydät täältä.

VINKKEJÄ ONNISTUNEESEEN KASVOMAALAUKSEEN

Levitä kasvovärit kasvoille ja vartalolle kostutetulla sienellä, siveltimellä tai sormin. Kestävän maalauksen saat käsittelemällä maskit lopuksi kiinnityssuihkeella tai läpinäkyvällä puuterilla. Vesiliukoisen kasvovärin saat pois pesemällä vedellä ja saippualla, öljypohjainen kasvoväri taas lähtee öljypohjaisella meikinpoistoaineella. Kosteusvoiteen levittäminen ennen kasvoväriä helpottaa värin poistamista. 

Kasvovärikynät soveltuvat erinomaisesti tarkkojen yksityiskohtien maskeeraukseen. 3,5 ml kasvoväriä riittää noin kymmeneen kasvomaalaukseen. 

Kasvovärin sopivuus on aina hyvä testata ennen varsinaista käyttöä. Levitä tuotetta kyynärtaipeeseen. Mikäli ihosi reagoi tuotteeseen 60 minuutin kuluessa, älä käytä tuotetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla ja puhtaalla vedellä.

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS