Varastossa
Tuotenumero
26-200268M_P
25,95 €

Palloboxi ilmapalloasetelma, Hauskaa Halloweenia M

Palloboxi ilmapalloasetelma, Hauskaa Halloweenia M

25,95 €
Tuotenumero
26-200268M_P
Valitse määrä : Hinta yhteensä :0,00 €

Kuvaus

Halloween on täällä taas! Tämä asetelma on ostettavissa postitse kotiin toimituksella!

Heliumtäytteinen ilmapalloasetelma. Pallot sisältävät heliumtäytön sekä kumipallot kestokäsittelyn. Kumipallojen koko täytettynä on noin 30 cm. Kumipallojen materiaali on 100 % luonnonkumia (lateksi) ja ovat näin ollen biohajoavia.


Sisältää:
- 1 kpl Hauskaa Halloweenia -foliopallo, koko heliumilla täytettynä n. 40 cm

- 2 kpl musta luonnonkumi-ilmapallo kestokäsittelyllä

- 1 kpl oranssi luonnonkumi-ilmapallo kestokäsittelyllä

- Pallot on kiinnitetty koristepainoon
- Nauhan värit valitsemme aina asetelmaan sopiviksi
 
Asetelman kokonaiskorkeus on noin 160 cm. Pallot ovat parhaimmillaan 2-3 päivää täyttö hetkestä, mutta niiden lentoaika on useampia päiviä.
 
Tämän upean asetelman voit ostaa nyt kätevästi postitse kotiin toimituksella! Tai voit ilahduttaa sillä vaikka ystävääsi. Lisää tilaukselle joku korttivaihtoehdoistamme ja lisää mukaan toivottu tervehdysteksti TILAUKSEN LISÄTIEDOT JA KOMMENTTI -kenttään kassalla. Me toimitamme viestisi sekä asetelman perille toivottuna päivänä. Jos asetelma menee lahjaksi, niin lisääthän toimitusosoitteeksi vastaanottajan osoitetiedot.

Toimituskulu tälle asetelmalle perille toimitettuna 13,90 €.
 
Huomioithan, että kuvat ovat vain suuntaa antavia. Värit ja pallojen asettelu saattavat hieman poiketa esimerkkikuvista.

Lisätietoja

Lisätietoja
Väri oranssin sävyt
Lentoaika heliumkaasulla täytettynä 3 päivää

Varoitukset

varoitukset-kumipallot

VAROITUS! Alle 8-vuotiaat lapset voivat tukehtua täyttämättömiin tai rikkinäisiin palloihin. Käytetään aikuisen valvonnassa. Säilytä täyttämättömät ilmapallot lasten ulottumattomissa. Hävitä rikkoutuneet pallot välittömästi. Täytä pallot ilmapallopumpulla. Pidä pallot turvallisen etäisyyden päässä silmistä. Valmistettu luonnonkumista (lateksi). Poista muovipakkaus käytön jälkeen lapsen ulottuvilta tukehtumisvaaran estämiseksi. Säilytä nämä tiedot.

VARNING! Barn under 8 år kan kvävas av ouppblåsta eller trasiga ballonger. Nödvändigt med övervakning från vuxen. Håll ouppblåsta ballonger borta från barnen. Använd gärna ballongpump. Håll ballongerna på ett säkert avstånd från ögonen. Kasta genast bort trasiga ballonger. Tillverkade av naturgummi (latex). Se till att barnen inte leker med plastförpackningen för att förekomma kvävningsrisk. Spara informationen.

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA VERKKOKAUPASSA MYÖS PALAUTUS