Back to Top

Peruukkki Fever Nicole, 66 cm loivilla kiharoilla vaalea

Varastossa
Tuotenumero
36-42526
Kiharra, suorista, pese ja pidä, katseita käännät takuuvarmasti
49,95 €

Peruukki Nicole, 66 cm pitkällä, kihartuvalla hiuksella ja sivujakauksella.

Peruukki on valmistettu synteettisestä kuidusta, mutta käsitelty mattapintaiseksi ja pientä lämpötilan nousua kestäväksi. Tästä syystä peruukkia voi käsitellä suoristusraudalla, kihartimella, lämpökihartimella, piippausraudalla, föönillä, ym. hiusten käsittelyyn tarkoitetuilla välineillä, kunhan laitteessa on mahdollisuus säätää lämpötila alhaiseksi.

Peruukin käsittelylämpötila EI SAA olla yli 120 C. Liian lämmin muotoilulaite vahingoittaa peruukin kuitua.

Suosittelemme tuuletusta ja kevyttä harjausta ensisijaisena puhdistustapana. Peruukin voi pestä hellävaroen, kädenlämpöisessä vedessä. Käytä pientä määrää mietoa saippuaa tai mäntysuopaa, älä hankaa peruukkia vaan huljuttele sitä saippuavedessä ja huuhtele runsaalla vedellä. Toista sama kuvio pienellä määrällä huuhteluainetta sekoitettuna veteen, huljuttele, huuhdo runsaalla vedellä. Tämä poistaa sähköisyyden peruukista. Nosta peruukki kuivumaan mahdollisimman suoraksi ja mielellään esim. peruukkipäähän, jotta sen muoto pysyy hyvänä. Harjaa mahdolliset takut hellävaroen auki vasta, kun peruukki on täysin kuiva.

Peruukkia voi harjata tai kammata hellävaroen. Suosittelemme ensisijaisesti kuitenkin sormilla pöyhimistä ja sukimista. Hiuslakkaa tai muita muotoiluaineita emme suosittele käytettäväksi, sillä ne eivät tartu synteettiseen kuituun kiinni ollakseen tehokkaita. Muutoin peruukki kestää kaikenlaista kampausta ja muokkausta, kunhan pidät mielessä, että synteettinen kuitu vaurioituu ja ”hamppuuntuu” huomattavasti herkemmin kuin aito hius ja että alla oleva verkko saattaa joissakin kampauksissa jäädä näkyviin.

Peruukki on rakennettu kerroksittain niin, että omalla päänahalla on mahdollisuus hengittää peruukin alla. Tämä tekee peruukista erittäin mukavan käyttää. Peruukissa on takana hakaset, joiden kiinnitysvälikköä vaihtamalla voit säädellä istuvuutta ja napakkuutta.

Kannattaa lukea myös peruukin mukana toimitettavat yleiset peruukin käsittelyohjeet.

Ja lopuksi vielä pieni varoituksen sana! Vaikka peruukki kestääkin alhaisia lämpötiloja, sitä EI SAA käyttää avotulen läheisyydessä, sillä sellaista lämpöä peruukki ei kestä. Lisäksi neuvomme aikuisia olemaan läsnä, jos lapset haluavat leikkiä peruukilla, runsaissa hiusmäärissä on tukehtumisvaara.

Lisätiedot
Hoito- ja käyttöohjeet

Ravistele peruukki auki ennen käyttöä. Pidettävä kaukana avotulesta ja korkeista lämpötiloista. Aikuisten peruukki, lapsille ainoastaan aikuisten valvonnassa.
Suosittelemme käyttämään peruukin alla peruukkisukkaa, joka parantaa käyttömukavuutta.

Pakkauskoko 1
Tuoteryhmä Peruukit
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Peruukkki Fever Nicole, 66 cm loivilla kiharoilla vaalea
  • Keskusvarasto 7 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo 2 kpl
  • Juhlamaailma Forum 5 kpl
  • Juhlamaailma Sello 2 kpl
  • Juhlamaailma Iso Omena 3 kpl
  • Juhlamaailma Ratina 2 kpl
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama 2 kpl
  • Juhlamaailma Mylly 2 kpl
JUHLAMAAILMA