Back to Top

Pimeässä hohtava rannekoru, pinkki

Varastossa
Tuotenumero
34-9902322

Pakkauksessa yksi hohtavia tikku jotka voi kiinnittää rannekoruksi. Pakkaus sisältää muovikiinnikkeen. Rannekorun pituus 20 cm.

1,95 €

Pakkauksessa yksi hohtavia tikku jotka voi kiinnittää rannekoruksi. Pakkaus sisältää muovikiinnikkeen. Rannekorun pituus 20 cm.
 

Lisätiedot
Sesongit- ja kalenterijuhlat Halloween
Väri pinkin sävyt
Pakkauskoko 1
Tuoteryhmä Korut
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Pimeässä hohtava rannekoru, pinkki
  • Keskusvarasto 221 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo 11 kpl
  • Juhlamaailma Forum 13 kpl
  • Juhlamaailma Sello 9 kpl
  • Juhlamaailma Iso Omena 13 kpl
  • Juhlamaailma Ratina 11 kpl
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama 9 kpl
  • Juhlamaailma Mylly 8 kpl

VAROITUS! Ei sovellu alle 5-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia. Poista muovipakkaus käytön jälkeen lapsen ulottuvilta tukehtumisvaaran estämiseksi. Säilytä nämä tiedot myöhempää käyttöä varten.
Käyttöohje: Taivuta tikkua kevyesti vain kerran, ravista, tikku alkaa loistaa. Huom! Älä taivuta tikkua voimakkaasti, jotta muovikuori ei rikkoudu. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, ei suoraan auringonvalossa. Älä taita tai leikkaa muovikuorta. Älä juo tai niele tikun sisältöä. Sisältö on myrkytön ja palamaton, mutta saattaa tahrata tekstiilejä ja liuottaa joitakin muovi- ja maalipintoja. Mikäli nestettä joutuu suuhun se polttaa ja ärsyttää suun limakalvoja. Huuhdo runsaalla vedellä aineen joutuessa silmiin tai suuhun. Tuote on sekajäte.

VARNING! Innehåller små delar, inte lämplig för barn under 5 år. Se till att barnen inte leker med plastförpackningsmaterialet för att undvika kvävningsrisk. Spara denna information för framtida behov.
Bruksanvisning: Böj stickan lätt bara en gång ock skaka, stickan börjar lysa. OBS! Böj inte stickan för hårt att inte plasttuben bryts sönder. Förvaras torrt och svalt, inte i direkt solljus. Stickan får inte brytas/beskäras. Drick/svälj inte substansen. Innehållet är giftfritt och obrännbart. Ämnet fläckar ner textiler och upplöser vissa plast- och målytor. Ämnet irriterar och bränner slemhinnorna om den tas i munnen. Skölj rikligt med vatten om du får ämnet i ögonen eller i munnen. Sorteras som blandavfall.

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
JUHLAMAAILMA