Prinsessa Ruusunen mekko lasten naamiaisasu

Tuotenumero: JAD140589L Viivakoodi: 0192995051331
Vaatteen koko
Tarkistetaan saatavuutta
49,95 €
Hinta sisältää veron. Toimituskulut lasketaan kassalla.
 

Prinsessa Ruusunen mekko lasten naamiaisasu

Prinsessa Ruususen asussa säkenöit kilpaa puvun kanssa, jonka satiinipintainen kangas, upea tyllikoriste vyötäröllä ja kimaltavat yksityiskohdat saa sinut tuntemaan itsesi oikeaksi prinsessaksi.

 
 
1

Ei vesipesua. Ei valkaisua. Ei silitystä. Ei kemiallista pesua. Ei rumpukuivausta.  Ingen vatten tvättning. Ingen blekning. Ingen strykning. Ingen kemisk tvätt. Ingen trumtorkning.

VAROITUS! Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia - Tukehtumisvaara. Pidettävä kaukana avotulesta ja korkeista lämpötiloista. Tuote saattaa värjätä.

VARNING! Inte lämplig för barn under 3 år. Små delar. Kvävningsrisk. Använd inte nära öppen låga. Observera att färgerna inte vara färgäkta. Spara förpackningen för framtida bruk.

KOKOTAULUKOT

Kokotaulukon mitat ovat suuntaa antavia ja voivat vaihdella valmistajan ja mallin mukaan.  Mitat ovat vartalon mittoja senttimetreinä ilmoitettuina.

MITTAUSOHJEET

Alla olevat mittaus- ja koko-ohjeet helpottavat sinua tekemään oikeanlaisen kokovalinnan asullesi ja vältyt turhilta palautuksilta.. Vaatteita ostettaessa on hyvä huomioida, että eri valmistajien mitoitukset poikkeavat toisistaan huomattavasti.

Ota mitat suoraan vartalosta. Vertaa niitä puvun tiedoissa ilmoitettuihin mittoihin, jotta voit päättää, minkälaisen väljyyden vaatteellesi haluat.

A / Rinnanympärys: vaakasuora ympärysmitta rinnan korkeimmalta kohdalta B / Vyötärönympärys: vaakasuora ympärysmitta vyötärön kapeimmasta kohdasta C / Lantionympärys: vaakasuora ympärysmitta lantion leveimmältä kohdalta D / Lahkeen sisäpituus: mitta haarasta lattiaan E / Lapsen koko pituus: mitta päälaesta lattiaan

Tarkistetaan saatavuutta
Toimitamme tilaukset yleensä 1-3 päivässä tilauksesta

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS

Kaikissa verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa ilmainen vaihto ja palautus
Kotimainen yritys joka on perustettu jo vuonna 1991
Voit noutaa verkkokauppatilauksesi aina ilman toimituskuluja