Back to Top

Profi-Aqua kasvoväri 3,5ml, auringonkeltainen

Varastossa
Tuotenumero
36-352243
Kasvoväri Profi-Aqua 3,5 ml
5,95 €
Kasvoväri Profi-Aqua 3,5 ml Ammattikäyttöön tarkoitettujen saksalaisvalmisteisten Profi-Aqua kasvovärien avulla voit loihtia upeita kasvo- tai bodypainting -maalauksia.Profi-Aqua -värit ovat ammattilaisten käyttämiä, mutta myös aloittelijoille soveltuvia korkealaatuisia sekä vesiliukoisia värejä. Profi-Aqua kasvovärit ovat runsaspigmenttisiä, eli väri on erittäin peittävä sekä levittyy helposti iholle. Kuivuu nopeasti, eikä tahri kuivuttuaan. Helppo levittää hieman kostutetulla meikkisienellä tai siveltimellä. Peseytyy helposti pois saippualla. Profi-Aqua värit ovat gluteenittomia sekä hajusteettomia, jonka vuoksi soveltuvat myös herkälle iholle. Profi-Aqua kosmetiikkatuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. 3,5 ml riittää noin 10 kasvomaalaukseen. Profi-Aqua -tuotteilla on voitettu useita bodypaintingin maailmanmestaruuksia sekä muita alan palkintoja - siksi ammattilaiset luottavatkin niihin.
Lisätiedot
Väri keltaisen sävyt
Pakkauskoko 1
Tuoteryhmä Kasvovärinapit ja -tuubit
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Profi-Aqua kasvoväri 3,5ml, auringonkeltainen
  • Keskusvarasto 9 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo Ei saatavilla.
  • Juhlamaailma Forum 7 kpl
  • Juhlamaailma Sello Ei saatavilla.
  • Juhlamaailma Iso Omena Ei saatavilla.
  • Juhlamaailma Ratina Ei saatavilla.
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama Ei saatavilla.
  • Juhlamaailma Mylly Ei saatavilla.

Varoitus! Tämä tuote on vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä herkälle tai ärtyneelle iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla ja puhtaalla vedellä. Ärsytysoireiden jatkuessa hakeudu lääkäriin. Ei sovellu alle 14 -vuotiaille. Tämä tuote ei ole lelu. Säilytä pakkaus myöhempää käyttöä varten.

Varning! Denna produkt används bara utvärtes. Använd inte på känslig eller irriterad hud. Om produkten hamnar i ögonen, skölj rikligt med rent vatten. Om irriterings symptomen pågår, kontakta läkaren. Lämpar sig inte för barn under 14 år. Denna produkt är inte en leksak. Spara förpackningen för senare användning.

JUHLAMAAILMA