Back to Top

Kasvoväripaletti 12 x 3,5ml

Varastossa
Tuotenumero
36-212004

Kasvomaalaajan perustarvike

29,95 €

Profi-Aqua vesiliukoinen kasvoväripaletti 12 x 3,5 ml.


Ammattikäyttöön tarkoitettujen saksalaisvalmisteisten Profi-Aqua kasvomaalien avulla voit loihtia upeita kasvo- tai bodypainting -maalauksia.
Profi-Aqua -kasvovärit ovat ammattilaisten käyttämiä, mutta myös
aloittelijoille sopivia korkealuokkaisia, vesiliukoisia värejä, jotka soveltuvat erityisesti kasvojen ja vartalon meikkaamiseen.
Profi-Aqua kasvomaalit sisältävät paljon väripigmenttiä, ovat peittäviä ja iholle helposti maalattavia. Väri kuivuu nopeasti, eikä tahri kuivuttuaan. Väriä on helppo levittää hieman kostutetulla meikkisienellä tai siveltimellä. 
Maali on helppo poistaa iholta saippualla ja vedellä.
Kasvomaalit ovat gluteenittomia sekä hajusteettomia, joten ne sopivat myös herkälle iholle. Profi-Aqua kosmetiikkatuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. 

Paletin väreinä ovat:
Musta, valkoinen, sininen, punainen, keltainen, vihreä, kulta, hopea,
pinkki, oranssi, ruskea ja violetti.
Pakkaus sisältää myös kaksi laadukasta, kapeaa sivellintä nro 2, ja nro3.

3,5  ml maalia riittää noin 10 kasvomaalaukseen. Voit lisätä muita Profi-Aqua 3,5 ml kasvomaalinappeja luodaksesi juuri itsellesi soveltuvan paletin!

 

Voit myöhemmin lisätä muita Profi-Aqua 3,5 ml kasvomaalinappeja luodaksesi juuri itsellesi soveltuvan paletin!

Profi-Aqua -tuotteilla on voitettu useita bodypaintingin maailmanmestaruuksia sekä muita alan palkintoja - siksi ammattilaiset luottavatkin niihin.

 

Ainesosat: Kalsium karbonaatti, glyseriini, talkki, vesi, glyseryylistearaatti, dekstriini, stearyylialkoholi, Parafiini, fenoksietanoli, natriumbentsoaatti,      ethylhexylglycerin ja kiille.

Lisätiedot
Pakkauskoko 1
Tuoteryhmä Kasvovärinapit ja -tuubit
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Kasvoväripaletti 12 x 3,5ml
  • Keskusvarasto 102 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo 8 kpl
  • Juhlamaailma Forum 11 kpl
  • Juhlamaailma Sello 7 kpl
  • Juhlamaailma Iso Omena 8 kpl
  • Juhlamaailma Ratina 6 kpl
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama 7 kpl
  • Juhlamaailma Mylly 8 kpl

Varoitus! Tämä tuote on vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä herkälle tai ärtyneelle iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla ja puhtaalla vedellä. Ärsytysoireiden jatkuessa hakeudu lääkäriin. Ei sovellu alle 14 -vuotiaille. Tämä tuote ei ole lelu. Säilytä pakkaus myöhempää käyttöä varten.

Varning! Denna produkt används bara utvärtes. Använd inte på känslig eller irriterad hud. Om produkten hamnar i ögonen, skölj rikligt med rent vatten. Om irriterings symptomen pågår, kontakta läkaren. Lämpar sig inte för barn under 14 år. Denna produkt är inte en leksak. Spara förpackningen för senare användning.

JUHLAMAAILMA