Back to Top

Kasvoväripaletti 6 x 3,5ml

Varastossa
Tuotenumero
36-206003

Kasvomaalaajan perustarvike

19,95 €

Profi-Aqua vesiliukoinen kasvoväripaletti 6 x 3,5 ml.


Ammattikäyttöön tarkoitettujen saksalaisvalmisteisten Profi-Aqua kasvomaalien avulla voit loihtia upeita kasvo- tai bodypainting -maalauksia.
Profi-Aqua -kasvovärit ovat ammattilaisten käyttämiä, mutta myös
aloittelijoille sopivia korkealuokkaisia, vesiliukoisia värejä, jotka soveltuvat erityisesti kasvojen ja vartalon meikkaamiseen.
Profi-Aqua kasvomaalit sisältävät paljon väripigmenttiä, ovat peittäviä ja iholle helposti maalattavia. Väri kuivuu nopeasti, eikä tahri kuivuttuaan. Väriä on helppo levittää hieman kostutetulla meikkisienellä tai siveltimellä. 
Maali on helppo poistaa iholta saippualla ja vedellä.
Kasvomaalit ovat gluteenittomia sekä hajusteettomia, joten ne sopivat myös herkälle iholle. Profi-Aqua kosmetiikkatuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. 

 

Paletin väreinä ovat:
Musta, valkoinen, sininen, punainen, keltainen sekä vihreä.
Pakkaus sisältää myös laadukkaan, kapean siveltimen.


3,5  ml maalia riittää noin 10 kasvomaalaukseen.
Voit myöhemmin lisätä muita Profi-Aqua 3,5 ml kasvomaalinappeja luodaksesi juuri itsellesi soveltuvan paletin!

Profi-Aqua -tuotteilla on voitettu useita bodypaintingin maailmanmestaruuksia sekä muita alan palkintoja - siksi ammattilaiset luottavatkin niihin.

 

Ainesosat: Kalsium karbonaatti, glyseriini, talkki, vesi, glyseryylistearaatti, dekstriini, stearyylialkoholi, Parafiini, fenoksietanoli, natriumbentsoaatti,      

ethylhexylglycerin ja kiille.

Lisätiedot
Pakkauskoko 1
Tuoteryhmä Kasvovärinapit ja -tuubit
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Kasvoväripaletti 6 x 3,5ml
  • Keskusvarasto 165 kpl
  • Juhlamaailma Koskelo 7 kpl
  • Juhlamaailma Forum 7 kpl
  • Juhlamaailma Sello 9 kpl
  • Juhlamaailma Iso Omena 7 kpl
  • Juhlamaailma Ratina 7 kpl
  • Juhlamaailma Redi, Kalasatama 8 kpl
  • Juhlamaailma Mylly 5 kpl

Varoitus! Tämä tuote on vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä herkälle tai ärtyneelle iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla ja puhtaalla vedellä. Ärsytysoireiden jatkuessa hakeudu lääkäriin. Ei sovellu alle 14 -vuotiaille. Tämä tuote ei ole lelu. Säilytä pakkaus myöhempää käyttöä varten.

Varning! Denna produkt används bara utvärtes. Använd inte på känslig eller irriterad hud. Om produkten hamnar i ögonen, skölj rikligt med rent vatten. Om irriterings symptomen pågår, kontakta läkaren. Lämpar sig inte för barn under 14 år. Denna produkt är inte en leksak. Spara förpackningen för senare användning.

JUHLAMAAILMA