Vaihto- ja palautusehdot

Tuotevaihto tai palautus


Tuotteillamme on kuluttajasuojalain 6. luvun mukainen 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus Suomessa. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Juhlamaailma myöntää asiakkaalle lain hengen mukaisesti oikeuden tutustua pakkauksen sisältöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen.
Palautuksen edellytyksenä on, että tuote on käyttämätön, ehjä, puhdas ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Asuissa ja peruukeissa olevan pinkin/valkoisen lapun tulee olla tuotteessa kiinni palautus- ja peruutushetkellä. Palautusoikeus ei koske ripsiä, piilolinssejä, kosmetiikkaa, kasvomaaleja eikä intiimituotteita; kuten sukkahousuja, stay-up sukkia tai body-asuja. (Intiimituotteiden ja kosmetiikan vaihto tai palautus on mahdollista vain, jos tuote on virheellinen.)
Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut (esim. palloboxi, täytetyt ilmapallot, somisteet ja helium).

Toimintaohjeet:

  1. Tulosta oheinen vaihto- ja palautuslomake
  2. Täytä tiedot vaihdettavasta/palautettavasta tuotteesta
  3. Tuotevaihdon ollessa kyseessä, mainitse mihin tuotteeseen haluat tuotteen vaihtaa (muista mainita myös koko)
  4. Lisää omat yhteystiedot ja tilinumero (jos palautus)
  5. Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti ja laita vaihto- ja palautuslomake paketin mukaan
  6. Palautettaessa käytä aina samaa kuljetusmuotoa, kuin vastaanotettaessa (palautusosoite näkyy lomakkeessa) Matkahuollon asiakaspalautusnumeromme on: 9518149. Palauta samaan asiakaspisteeseen, josta teit noudon. Postin asiakaspalautusnumeromme on: 605309. Palauta samaan asiakaspisteeseen, josta teit noudon.
  7. Säilyttäkää saamanne kuitti palautuksesta ja lähetystunnuksesta, kunnes maksu on palautunut tilillenne tai olette saaneet korvaavan tuotteen tilalle.
  8. Käsittelemme tuotevaihdon 2-3 arkipäivän kuluessa paketin meille saavuttua (rahapalautuksissa rahat palautetaan 14 päivän kuluessa)
  9. Saat ilmoituksen, kun uusi pakettisi on noudettavissa

Lähettäneellä yrityksellä ei ole velvollisuutta hyvittää vastaanotettua palautusta ilman asiakkaan tekemää palautusilmoitusta. Palautusilmoitus on tehtävä 14 vrk:n kuluessa paketin vastaanottamisesta. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ilman erillistä ilmoitusta ei riitä. Ilmoitusvelvollisuus täyttyy palauttamalla vaihto- ja palautuslomake palautettavan tavaran mukana. Vaihtoehtoisesti voitte ilmoittaa sopimuksen peruuttamisesta lähettämällä lomakkeen sähköpostitse asiakaspalvelu@juhlamaailma.fi. Palautuksen on oltava perillä Juhlamaailma – myymälässä 14 vrk:n aikarajan sisällä.

Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Juhlamaailma pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta. Pyri palauttamaan tuotteet samassa paketissa kuin vastaanotitkin, sillä emme korvaa ylimääräisiä rahtipusseja tai pakkauslaatikoita.

Palautettaessa käytä aina samaa kuljetusmuotoa, kuin vastaanotettaessa. Juhlapistenoudoissa palautus tulee tehdä postin kautta. Paketin päälle merkintä: Asiakaspalautus. Palauta samaan asiakaspisteeseen, josta teit noudon. Postin asiakaspalautusnumeromme on: 605309. Säilyttäkää saamanne kuitti palautuksesta ja lähetystunnuksesta, kunnes maksu on palautunut tilillenne tai olette saaneet korvaavan tuotteen tilalle.

Vaihdon tai palautuksen voi myös toimittaa Juhlamaailma -myymälään Espoon Koskeloon. Myös tällöin tulee liittää mukaan kopio alkuperäisestä lähetteestä sekä tilinumero.

Mikäli tuotteessa on reklamoitavaa, ota ensin yhteys asiakaspalveluumme: 09 550 055 tai asiakaspalvelu@juhlamaailma.fi. Pakatkaa puhtaat tuotteet huolellisesti. Liittäkää tilauksen mukana toimitettu kuitti pakkauksen mukaan.
Käsittelemme tuotevaihdon 2-3 arkipäivän kuluessa paketin meille saavuttua (rahapalautuksissa rahat palautetaan 14 päivän kuluessa). Mikäli olet valinnut maksutavaksesi Klarna-laskun, älä maksa laskua, vaan odota sähköpostiisi ilmoitusta laskun perumisesta. Mikäli ilmoitusta ei tule, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@juhlamaailma.fi tai puh. 09 550 055

Tuotteillamme on täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Juhlamaailman maksuton asiakaspalautus on voimassa vain Suomessa. Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Mikäli olet maksanut tilauksesi verkkokaupassa, pyrimme palauttamaan suorituksen tilillesi 14 vrk:n kuluessa vastaanotettuamme palautuksen.

Tulosta palautuslomake tästä 

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS