Varastossa
Tuotenumero
30938
24,95 €

Vetopinjata sydän

Vetopinjata sydän

24,95 €
Tuotenumero
30938

Valitse toimitustapa:

Valitse määrä : Hinta yhteensä :0,00 €

Kuvaus

Sydän vetopinjata vaaleanpunainen

Koko noin 37 x 36 x 7.5 cm

Pinjata voidaan täyttää karamelleillä tai muilla pienillä ja keveillä esineillä. Pinjata ripustetaan avonaiseen tilaan, jossa lyötävä pinjata lyödään rikki kepillä, jolloin karkit ja lahjat putoavat hauskasti ulos. Vastaavasti vetopinjata avautuu naruista vetämällä. Huom! Pinjatan täytteiden tulee mahtua n. 4 cm täyttöaukosta. Täytteet tai lyöntikeppi eivät sisälly hintaan.

Pinjata on osa vanhaa latinalaisamerikkalaista perinnettä ja se on mukana aina tavallisten pyhäpäivien juhlista syntymäpäiväjuhliin.

FI varoitus ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Pieniä osia. Tukehtumisvaara. Varo avotulta. Turvallisuussyistä käytä ainoastaan alkuperäistä pinjata keppiä aikuisen valvonnassa. Pidä huoli että ketään ei ole alle 6 metrin päässä pinjatan lyöjästä. Säilytä nämä tiedot myöhempää käyttöä varten.

SE varning inte lämplig för barn under 3 år. Små delar. Kvävningsrisk Använd inte närä öppen låga. För säkerhetsskull använd endast den ursprungliga piata pinnen under övervakning av en vuxen. Se till att alla deltagare är minst 6 meter från den svängande pinjata slagaren.

Lisätietoja

Lisätietoja
Väri läpikuultava
Koko 37 x 36 x 7.5 cm
Materiaali Pahvi
Pakkauskoko 1

Varoitukset

SUOMALAINEN YRITYS

TUHANSIA TUOTTEITA

TOIMITUS 1-3 PÄIVÄSSÄ

OSTA HELPOSTI JA TURVALLISESTI

ILMAINEN VAIHTO JA VERKKOKAUPASSA MYÖS PALAUTUS