Ostoskori:

0 tuote(tta) - 0,00 €
Ostoskori on tyhjä.

0

09 550 055

Tietosuojaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja. Päivitetty 23.9.2014. Henkilötietolaki (623/1999) 10§ ja 24§

Tämä on tietosuojalain mukainen tietosuojaseloste, missä kerrotaan ilmapallokeskus.fi, juhlamaailma.fi, juhlatukku.fi, sekä vappu.fi asiakasrekisterin hallinnasta ja sen käytöstä. Asiakasrekisteri on Ilmapallokeskus Balloon Center Oy:n omaisuutta, eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia.Ilmapallokeskuksen verkkosivustoilla kerätään henkilötietoja käyttäjän rekisteröityessä palveluiden käyttäjäksi, verkkokaupan asiakkaaksi, osallistuessa mahdollisiin kilpailuihin tai käyttäjän muutoin lähettäessä Ilmapallokeskukselle henkilötietojaan esimerkiksi palautteen muodossa. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Ilmapallokeskuksen asiakasrekisteriin.Tästä tietosuojaselosteesta selviää, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään.

REKISTERINPITÄJÄ

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy (Y-tunnus 0860817-6) Koskelontie 25 C, 02920 ESPOO Puh. 09-8545 100

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Jonna Nieminen, puh. +358 40 702 8998

REKISTERIN NIMI

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy:n (myöhemmin Ilmapallokeskus) asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu useammasta alarekisteristä.

HENKILÖTIETOJEN REKISTERÖINNIN TARKOITUS
  • • Tilattujen tuotteiden ja palveluiden toimitus sekä laskutus
  • • Asiakaspalvelun suoritus
  • • Asiakasyhteydenpito ja markkinointi
  • • Mahdollisten ongelmatilanteiden selvitys
  • • Palvelun kehittäminen

Rekisterin tietoja käytetään Ilmapallokeskuksen omaan suoramarkkinointiin, mikäli asiakas ei ole suoramarkkinointia kieltänyt. Ilmapallokeskus voi käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja toimintansa kehittämiseen, suunnitteluun ja tuotetarjonnan kohdistamiseksi.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakasrekisterissä on pääsääntöisesti asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut asiakaskohtaiset tiedot, joita voivat olla esimerkiksi rekisteröityneillä asiakkailla käyttäjätunnus ja salasana sekä luottokaupan ylläpitämiseen tarvittavat tiedot, joita ovat luotonvalvontaan ja luotto-oikeuden ylläpitoon vaadittavat tiedot. Lisäksi asiakasrekisterissä on tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista. Markkinointilupa pyydetään asiakkaalta erikseen henkilötietolain mukaisesti asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakasrekisterissä on asiakkaan itse ilmoittamat tiedot sekä asiakassuhteen aikana kertyneet historiatiedot.

TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

Henkilötietoja ei luovuteta Ilmapallokeskus Balloon Center Oy:n ulkopuolelle.

TIETOJEN LUOVUTUS JA TIETOJEN SIIRTO EU:n TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Henkilötietoja ei luovuteta, kuljeteta tai siirretä EU:n TAI ETA:n ulkopuolelle.

HENKILÖREKISTERIN SUOJAUS

Rekisteristä ei ole paperitulostetta. Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.Konekielisen aineiston osalta asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen sovitut työntekijät. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Henkilökohtaisten käyttöoikeuksien ja eri käyttäjätasojen avulla käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin. Häiriöiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla.Järjestelmä on myös suojattu palomuurilla. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.Henkilötietorekisterissä oleva manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä.

TARKASTUSOIKEUS

Asiakkaalla on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti osoitteeseen

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy Koskelontie 25 C 02920 ESPOO

TIEDON PÄIVITTÄMINEN

Asiakas voi päivittää omia tietojaan verkkokaupassa ”Omat tiedot” – toiminnon kautta. Asiakas voi myös pyytää tietojen päivittämistä asiakaspalvelusta sähköpostitse.

MAKSAJATIETOJEN VÄLITYS

Maksajan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) välitetään maksupalvelun tarjoajalle Suomen Verkkomaksut Oy:lle. Suomen Verkkomaksut Oy luovuttaa eteenpäin SV:n palveluun sisältyville lasku- ja osamaksupalveluntarjoajille (Klarna, Collector) tilaajan nimen, osoitetiedot ja tuotetiedot maksajan käyttäessä näitä maksutapoja.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ VERKKOSIVUSTOILLA

Ilmapallokeskuksen sivustoilla (ilmapallokeskus.fi, kauppa.ilmapallokeskus.fi, juhlamaailma.fi, juhlatukku.fi, partyon.fi, vappu.fi, shwings.fi) käytetään evästeitä (englanniksi cookies), joiden avulla sivustoja voidaan kehittää käyttäjäystävällisemmäksi. Ilmapallokeskuksen sivustoilla (ilmapallokeskus.fi, kauppa.ilmapallokeskus.fi, juhlamaailma.fi, juhlatukku.fi, partyon.fi, vappu.fi, shwings.fi) evästeiden tehtävä on helpottaa, parantaa ja nopeuttaa asiointikokemusta. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka Ilmapallokeskuksen verkkosivujen (ilmapallokeskus.fi, kauppa.ilmapallokeskus.fi, juhlamaailma.fi, juhlatukku.fi, partyon.fi, vappu.fi, shwings.fi) palvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Osa Ilmapallokeskuksen sivustojen sisällöstä ja toiminnoista saattaa edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen. Käyttäjän verkkoselain hyväksyy monessa tapauksessa evästeet jo valmiilla oletusasetuksilla, mutta käyttäjä voi halutessaan myös estää evästeiden käytön selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimesta palvelun käytön päätyttyä. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista löytyy selaimen valmistajan ohjeista.